Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από την Τρίτη

aktoploia saronicos

Κανονικά θα εκτελούνται από την Τρίτη μετά τις 6 το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε στη συνεδρίαση της Δευτέρας να μην παρατείνει άλλο την απεργιακή κινητοποίηση των ναυτικών.

Σε ανακοίνωση της η ΠΝΟ ευχαριστεί τους ναυτεργάτες για την συμμετοχή τους στην 4ημερη απεργία και «προειδοποιεί τους υπευθύνους ότι ο αγώνας σαφώς και δεν σταμάτησε. Η απεργία μας ναι μεν λήγει αύριο Τρίτη στις 06.00 το πρωί, πλην όμως ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται. Τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύθηκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν».

Η ανακοίνωση της ΠΝΟ έχει ως εξής:

"Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συνήλθε σήμερα προκειμένου να εξετάσει και να εκτιμήσει την όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την τετραήμερη απεργία των πληρωμάτων των πλοίων όλων των κατηγοριών, και μετά την μεταμεσονύκτια ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου, αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Πρώτα απ’ όλα θεωρεί κύρια υποχρέωση της να ευχαριστήσει τους ναυτεργάτες, οι οποίοι μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημα τους, συσπειρωμένοι γύρω από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της απεργιακής μας κινητοποίησης.

Θα ήταν παράλειψη να μην απευθύνει και τις ευχαριστίες της και στα λοιπά σωματεία που συγχρονίστηκαν με την απεργία της ΠΝΟ και κυρίως να ευχαριστήσει και το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόηση του στο δίκαιο αγώνα μας.

2. Η Διοίκηση της ΠΝΟ και σύσσωμος ο κλάδος των ναυτεργατών προειδοποιεί τους Υπευθύνους ότι ο αγώνας σαφώς και δεν σταμάτησε.
H απεργία μας ναι μεν λήγει αύριο Τρίτη στις 06.00 το πρωί, πλην όμως ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται.
Τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλυθήκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν.

3. Καλεί τους ναυτεργάτες, όπου και αν ευρίσκονται, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο νέο κάλεσμα της Ομοσπονδίας. Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα".

 

eep logo