«Εξηγήσεις» Δρίτσα σε Γαβρίλη και Βρεττάκο για τα Λιπάσματα

ypoyrgeio naftilias


Μετά την συνέντευξη που παραχώρησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ.Γαβρίλης και ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος αναφορικά με την παραχώρηση της παραθαλάσσιας ζώνης των Λιπασμάτων, και στην οποία διατυπώνονταν οι προβληματισμοί τους για την καθυστέρηση της υλοποίησης των σχετικών πρωθυπουργικών εξαγγελιών, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε την εξής ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να δώσει την δική του οπτική για το θέμα:

«Κατανοούμε απόλυτα την επιθυμία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη και του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου για την κατά το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση της παραχώρησης της παραθαλάσσιας έκτασης των Λιπασμάτων στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Αυτή είναι όχι μόνο η επιθυμία, αλλά και η διακηρυγμένη βούληση και απόφαση της Κυβέρνησης, την υλοποίηση της οποίας - όπως όλοι γνωρίζουν - έχουμε δρομολογήσει. Όλοι επίσης γνωρίζουν ότι η δικαίωση πολύχρονων αγώνων του λαού της Δραπετσώνας γίνεται πράξη, με την εγγύηση και των προσωπικών πρωτοβουλιών του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Οι προτάσεις που σήμερα παρουσιάστηκαν έχουν αποτελέσει αντικείμενο διαβούλευσης, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι δεν αποτελούν προσφορότερη λύση από εκείνη, που ήδη υλοποιεί η Κυβέρνηση.
Ο προσανατολισμός παραμένει αταλάντευτος. Η έκταση των Λιπασμάτων θα αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν στο λαό της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου και του ευρύτερου Πειραιά. Με πνεύμα συνεργασίας ας βοηθήσουμε όλοι στη γρήγορη υλοποίηση».

eep logo