Ο ΟΛΠ αρωγός της «Αποστολής»

Το «μεγάλο λιμάνι» στηρίζει το έργο της Αρχιεπισκοπής

Αρωγός στο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στέκεται ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΟΛΠ Α.Ε.-COSCO SHIPPING. Συγκεκριμένα ο ΟΛΠ υποστηρίζει το έργο της Αρχιεπισκοπής εξασφαλίζοντας χώρο που παραχωρεί στην Αρχιεπισκοπή για την αποθήκευση ανθρωπιστικής βοήθειας, που έχει στόχο την κάλυψη αναγκών από φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΟΛΠ Α.Ε., που περιλαμβάνει μία ευρύτερη στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας και περιλαμβάνει μια σειρά από σπουδαίες πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την ενίσχυση και την ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, των όμορων του λιμένος δήμων και των εργαζομένων της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της στρατηγικής και των συναφών δράσεων που την υπηρετούν είναι η συστηματική συνεργασία της ΟΛΠ Α.Ε. με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της , μέσω της ενίσχυσης των συσσιτίων αγάπης καθώς και η προσφορά δώρων σε παιδιά των οικογενειών της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Ας σημειωθεί ακόμη ότι η ΟΛΠ Α.Ε. υποστηρίζει τα τοπικά Κοινωνικά Παντοπωλεία και συνδράμει σε μηνιαία βάση για την αγορά απαραίτητων προϊόντων και τροφίμων για τη λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, τον οποίο επισκέφθηκαν στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΟΛΠ Α.Ε.-COSCO SHIPPING, που στέκεται αρωγός στο έργο της «Αποστολής», του Νομικού Προσώπου, δηλαδή της Αρχιεπισκοπής, μέσω του οποίου «ξεδιπλώνεται» το φιλανθρωπικό έργο της.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Σάββας Σανοδίζης, Διευθυντής Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου, Δημοσίων και Επενδυτικών Σχέσεων, η κα Ζωή Αθανάσογλου, Διευθύντρια Ελεύθερης Ζώνης και λοιπών Τελωνειακών Διαδικασιών και ο Νεκτάριος Δεμενόπουλος, Αναπληρωτής Διευθυντής Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου, Δημοσίων και Επενδυτικών Σχέσεων.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε αναγνώριση της προσφοράς και κοινωνικής στήριξης στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρέδωσε τιμητική πλακέτα για τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού κ. Ιωάννης Πεταλάς.

Η αντιπροσωπία της ΟΛΠ Α.Ε. επεσήμανε στον Μακαριώτατο την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», τονίζοντας την σημαντικότητα της συστράτευσης όλων των δυνάμεων κοινωνικής προσφοράς. Τέλος, συνεχάρη την Διοίκηση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για τα στελέχη και τους ανθρώπους της, οι οποίοι, εμπνευσμένοι και αφοσιωμένοι, επιτελούν το καθήκον τους στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και συνοχής.

eep logo