Επανέρχεται το Κυριακάτικο βραδινό δρομολόγιο Σύρος – Πειραιάς

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Ανακοίνωση εξέδωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων με την οποία επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του, ότι έπειτα από συνεχή επικοινωνία με τη Blue Star Ferries έχει τη διαβεβαίωση για επαναφορά του Κυριακάτικου βραδινού δρομολογίου Σύρου-Πειραιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

”Το τελευταίο διάστημα μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει κυρίως στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό η αλλαγή του δρομολογίου του Blue Star Myconos, καταργώντας το παραδοσιακό δρομολόγιο το βράδυ της Κυριακής που συνέδεε τη Σύρο με τον Πειραιά και διευκόλυνε ιδιαίτερα τους επισκέπτες του τριημέρου.

Σχετικά με το θέμα αυτό το Επιμελητήριο Κυκλάδων επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι έπειτα από συνεχή επικοινωνία με τη Blue Star Ferries έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα επανέλθει άμεσα, μετά τις σχετικές διαδικασίες, το δρομολόγιο του Blue Star Myconos το βράδυ της Κυριακής ώστε να καλύψει ξανά την παραπάνω σύνδεση.

Ευχαριστούμε τη Blue Star Ferries που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, αναγνωρίζοντας την έλλειψη και το κενό σύνδεσης που είχε δημιουργηθεί”.

(e-nautilia.gr)

eep logo