Grimaldi: Ο όμιλος αναζητά 300 ναυτικούς για ναυτολόγηση

Όλων των ειδικοτήτων.

Η ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Γκριμάλντι, η οποία είναι πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου στόλου και απασχολεί τα πλοία της σε τακτικά δρομολόγια 12 μήνες το χρόνο, αναζητά 300 ναυτικούς σε όλες τις ειδικότητες.

Σε ενημερωτικό σημείωμα, η εταιρεία αναφέρει ότι το να είσαι μέλος των πληρωμάτων του Grimaldi αντιπροσωπεύει μια σημαντική ευκαιρία: ο Όμιλος, ο οποίος ήταν πάντα προσεκτικός στο ανθρώπινο δυναμικό του στη θάλασσα, δεσμεύεται να επιβραβεύει αυτούς που αξίζουν, προσφέροντάς τους συγκεκριμένες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη σε πλοία που είναι από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα και με σεβασμό στο περιβάλλον του κόσμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μεταβαίνοντας στην πύλη Work With Us του Ομίλου Grimaldi και επιλέγοντας τις ενότητες που είναι αφιερωμένες στο προσωπικό του πλοίου.

Επίσης, υπάρχει πρόβλημα δια ζώσης. Οι επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις είναι αυτές της Νάπολης (17 Μαΐου) και του Παλέρμο (30 Μαΐου). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να γράψουν στο crew@grimaldi.napoli.it, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Οι επιλογές είναι ανοιχτές και σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τα μαθήματα STCW για τη ναυτική ικανότητα.

(mononews.gr)

eep logo