«Προετοιμάζοντας το εκπαιδευτικό ταξίδι» στο Ίδρυμα Ευγενίδου

ploio oil tanker

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Προετοιμάζοντας το εκπαιδευτικό ταξίδι», στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σπουδαστές των ΑΕΝ, εκπρόσωποι ναυτιλιακών επιχειρήσεων, εφοπλιστικές και ναυτεργατικές ενώσεις, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό των Ακαδημιών μας.
Στόχος της Εκδήλωσης είναι η καλύτερη προετοιμασία και προώθηση του θεσμού του εκπαιδευτικού ταξιδιού των σπουδαστών/σπουδαστριών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι σπουδαστές και σπουδάστριες από διάφορες Ακαδημίες της χώρας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες από τα θαλάσσια εκπαιδευτικά ταξίδια τους στους νέους δοκίμους, εκπρόσωποι ναυτιλιακών επιχειρήσεων οι οποίοι θα επιχειρήσουν να αναδείξουν ζητήματα που προκύπτουν κατά την οργάνωση των εκπαιδευτικών ταξιδιών, καθώς και επαγγελματίες ενεργοί ναυτικοί για να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση και τις εμπειρίες τους στους σπουδαστές των Ακαδημιών.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε δύο θεματικές ενότητες: Η πρώτη ενότητα είναι αφιερωμένη στο «Προετοιμάζομαι για το Α’ θαλάσσιο Εκπαιδευτικό Ταξίδι» και η δεύτερη ενότητα αφορά τις «Γυναίκες και ναυτική εκπαίδευση».
Η εν λόγω εκδήλωση θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο από το Ίδρυμα Ευγενίδου μέσω της Υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ στο σύνδεσμο https://diavlos.grnet.gr/eugenfound ., την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι σπουδαστές των ΑΕΝ.

Δείτε εδώ το Αναλυτικό Πρόγραμμα

eep logo