Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας από τη CelestyalΚρις Θεοφιλίδης: Χείρα βοηθείας στους Τούρκους φίλους μας που έχουν ανάγκη

Η Celestyal συνεργάστηκε με το Disaster and Emergency Management Authority (AFAD), για να παράσχει κουβέρτες και υπνόσακους σε κατοίκους της Τουρκίας που επλήγησαν από τον σεισμό μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Τουρκία και τη βόρεια Συρία.

Οι κουβέρτες και οι υπνόσακοι μεταφέρθηκαν στο Celestyal Crystal το οποίο ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι της σεζόν με προορισμό το Κουσάντασι της Τουρκίας. Επιπλέον, η Celestyal θα δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από εκδρομές στην Τουρκία για την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων.

«Ένα ισχυρό μέρος του DNA της Celestyal είναι να είμαστε υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες των τόπων που επισκεπτόμαστε και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που αποκαλούν αυτά τα μέρη σπίτι τους. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να δώσουμε χείρα βοηθείας στους Τούρκους φίλους μας που έχουν ανάγκη. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η δωρεά προμηθειών μας θα βοηθήσει σε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική προσπάθεια που είναι τόσο απελπιστικά απαραίτητη σε αυτό το μέρος του κόσμου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο CEO της εταιρίας Κρις Θεοφιλίδης.

 

eep logo