Κοινή επενδυτική κίνηση Costamare – Latsco στη Neptune Leasing

Eπένδυση ύψους 200 εκατ. δολλαρίων

Σε μια επένδυση ύψους $200 εκατ. με την οποία θα καταστεί ο μεγαλύτερος επενδυτής της Neptune Maritime Leasing Limited προχώρησε η Costamare.

H Neptune Leasing αποτελεί μια πλατφόρμα leasing για τη ναυτιλία παρέχοντας ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης σε πλοιοκτήτες. Ιδρύθηκε το 2021 από τον κ. Χάρη Αντωνίου ο οποίος θα συνεχίσει στη θέση του CEO.

O κ. Βασίλης Μαντζαβίνος με μακρά εμπειρία στη ναυτιλιακή τραπεζική χρηματοδότηση θα συμμετάσχει στο ΔΣ της Neptune Leasing για λογαριασμό της Costamare. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία συνεργάστηκε στο εγχείρημα αυτό με την Latsco Family Office, εκ μέρους της οικογένειας της Μαριάννας Λάτση, η οποία επίσης αύξησε την επένδυσή της στη Neptune Leasing.

Στην ανακοίνωσή της η Costamare σημειώνει ότι η εν λόγω επένδυση θα αποφέρει υγιείς αποδόσεις σε αποδεκτά επίπεδα ρίσκου.

ETEKA_Desktop

eep logo