Νέες κινητοποιήσεις από το ΝΑΤ

nat eisodos apergia

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΝΑΤ αποφάσισε την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΠΟΥΕΝ κηρύσσοντας νέα 72ωρη απεργία για την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016.

Παράλληλα αποφασίστηκε:
• Συγκέντρωση των υπαλλήλων του ΝΑΤ, Εστίας Ναυτικών και ΕΛΟΕΝ την Τετάρτη 20/1/2016 10 π.μ στο κεντρικό κτήριο του ΝΑΤ και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας.

• Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των υπαλλήλων του ΝΑΤ την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί, προκειμένου να γίνει ενημέρωση και να ληφθεί εκ νέου απόφαση για την συνέχιση των κινητοποιήσεων και την κλιμάκωση των ενεργειών.

• Συγκέντρωση την Πέμπτη στις 11 το πρωί στον λιμάνι, πύλη Ε3 (Άγιος Διονύσης) και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας, συμπορευόμενοι με την κινητοποίηση της ΠΝΟ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ είναι ήδη στην 8η ημέρα απεργίας και δηλώνουν ότι «δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε αν δεν λυθεί το ζήτημα της αυτοτέλειας και της αυτονομίας του ΝΑΤ, ενός Ταμείου με ιστορία 150 ετών και προάγγελο της Κοινωνικής Ασφάλισης στην Ελλάδα.

Καλούμε τους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτικούς να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας για να αποτρέψουμε όλοι μαζί τα σχέδια της κυβέρνησης για τον ασφαλιστικό Αρμαγεδώνα».

eep logo