Ρεκόρ προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων για το Αμβούργο!

Προετοιμασίες για τον εορτασμό της 834ης επετείου του λιμανιού

Θεαματικές εκδηλώσεις για τις κρουαζιέρες, θεαματικά και τα αποτελέσματα των προσπαθειών της Cruise Gate Hamburg (CGH) να αναδείξει τη δυναμική του λιμένα του Αμβούργου και στον τομέα της κρουαζιέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2022 «κλείνει» με τον αριθμό των 280 προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων που θεωρείται «ρεκόρ» για το λιμάνι με κατάπλους από 49 διαφορετικά πλοία από 20 γραμμές κρουαζιέρας, έχει καταγράψει δέκα παρθενικές προσεγγίσεις, μία βάπτιση και περίπου 750.000 επιβάτες καθώς και 41 προσεγγίσεις από κρουαζιερόπλοια που εκτελούν ποτάμιους πλόες.

Η CGH αναμένει μια ακόμη καλύτερη σεζόν κρουαζιέρας το 2023. Το λιμάνι αναμένει άλλο έναν αριθμό 283 προσεγγίσεων και άλλες 37 κλήσεις από κρουαζιερόπλοια που εκτελούν ποτάμιους πλόες ενώ έχει προγραμματίσει και μια σειρά ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, και όχι μόνο, με κορυφαία εκείνη για τον εορτασμό της 834ης επετείου του λιμανιού.
Να σημειωθεί ότι ο εορτασμός της επετείου αποτελεί φαντασμαγορικό θέαμα καθώς συγκεντρώνονται πολλά κρουαζιερόπλοια αλλά και μεγάλα ιστιοφόρα για να «αποτίσουν φόρο τιμής» σε ένα από τα ισχυρότερα λιμάνια της Ευρώπης.

theseanation.gr

 

 

 

eep logo