Μεγαλώνει ο στόλος της MSC Cruises στη Μεσόγειο

Με 15 κρουαζιερόπλοια και νέα δρομολόγια και προγράμματα

Η MSC Cruises ανακοίνωσε ότι το MSC Bellissima θα τοποθετηθεί αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο ως το 15ο πλοίο της στη Μεσόγειο Θάλασσα, έχοντας κατ΄αυτόν το τρόπο τη μεγαλύτερη ανάπτυξή της στην περιοχή. Το πλοίο είχε προηγουμένως προγραμματιστεί για δρομολόγια στην Άπω Ανατολή.

Το MSC Bellissima θα προσφέρει δρομολόγια επτά διανυκτερεύσεων από τη Βαλένθια προς τη Βαρκελώνη / Ταραγόνα, τη Γένοβα, το Λιβόρνο και τη Νάπολη πριν επιστρέψει στη Βαλένθια με δυνατότητα επιβίβασης σε όλα τα λιμάνια από τις 9 Ιουλίου.
Το δρομολόγιο του πλοίου έχει σχεδιαστεί με μεγαλύτερη διαμονή στο λιμάνι της Βαλένθια - για να επιτρέψει στους επισκέπτες να επισκεφθούν τη Μαδρίτη - καθώς και στη Βαρκελώνη / Ταραγόνα και τη Γένοβα.

Ο Gianni Onorato, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε: "Η MSC Cruises προσφέρει τα περισσότερα λιμάνια επιβίβασης σε όλη τη Μεσόγειο, έτσι ώστε ένα ή περισσότερα να είναι εύκολα προσβάσιμα με τρένο, αυτοκίνητο καθώς και με πτήση από βασικές πρωτεύουσες και άλλες πόλεις από όλο τον κόσμο. Αυτή η ευκολία έχει επίσης αποδειχθεί εξαιρετικά ευπρόσδεκτη από τους επισκέπτες μας που επιλέγουν την εμπειρία MSC Cruises με σιγουριά για την ηρεμία που μπορεί να προσφέρει η εμπειρία εν πλω και στην ξηρά σε αυτούς και τις οικογένειές τους.
"Καθώς οι παραθεριστές σχεδιάζουν τώρα τις καλοκαιρινές διακοπές τους, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που βλέπουμε ότι οι συνεχείς και σημερινές επενδύσεις μας στην εμπειρία επί του σκάφους - συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης εστίασης, των πρόσθετων επιλογών ψυχαγωγίας καθώς και του επιπλέον προσωπικού για να φροντίσουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών μας ακόμη και κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης θερινής περιόδου - αποδίδουν με υψηλές βαθμολογίες από επαναλαμβανόμενους και νέους επισκέπτες.
"Αυτό μας οδήγησε να τοποθετήσουμε ένα επιπλέον πλοίο στη Μεσόγειο - έναν δημοφιλή προορισμό - για να δώσουμε στους επισκέπτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές πλοίων και δρομολογίων", ανέφερε.