Τιμή σε απόμαχους ναυτικούς των Μινωικών

minoan lines knossos palace

Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο πλοίο FESTOS PALACE, στο λιμάνι του Πειραιά, οι Μινωικές Γραμμές τίμησαν τους Αξιωματικούς των πλοίων τους που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης, μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία.

Τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν:

Τσικαλάκης Εμμανουήλ, Διευθυντής Ναυτικής Λειτουργίας
Στεφανουδάκης Εμμανουήλ, Πλοίαρχος
Προκοπίου Κωνσταντίνος, Ύπαρχος
Αποδουλιανάκης Νικόλαος, Α’ Μηχανικός
Κοντάκος Ευάγγελος, Α’ Μηχανικός
Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Α’ Μηχανικός
Δρακάκης Γεώργιος, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος
Δρίτσας Παναγιώτης, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος
Αλεξάκης Εμμανουήλ, Προϊστάμενος Οικονομικός
Δελημιχάλης Γεώργιος, Προϊστάμενος Ασυρματιστής
Γαμπιέρης Μάρκος, Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος
Κιαγιάς Γεώργιος, Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των τιμωμένων, εκπρόσωποι των Λιμενικών Αρχών, Ναυτικών Ενώσεων και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ενώ, από την πλευρά των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντικά στελέχη και τέως Αξιωματικοί της εταιρείας.

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους της Διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα, αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέσατε. Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη, το σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες όλων μας για την πολύχρονη ενεργό, θετική και αποτελεσματική παρουσία σας στην μεγάλη αυτή ναυτιλιακή εταιρεία».

Pin It