Αλλαγή σκυτάλης για τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας

limani elefsinas

Οι πρώτες συναντήσεις με τοπικούς φορείς για την επίλυση χρόνιων ζητημάτων

Κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2015, εκλέχτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, τα οποία αμέσως μετά την εκλογή τους, συνήλθαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΟΛΕ ΑΕ έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Σπυρίδων Μιχαήλ
(στέλεχος επιχειρήσεων με μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση εμπορικών και άλλων επιχειρήσεων)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπυρίδων Ζέρβας
(πολιτικός μηχανικός με μεγάλη δραστηριότητα σε έργα και υποδομές και μεγάλη εμπειρία σε θέματα λιμένων)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Κωνσταντίνα Ζέρβου
ΜΕΛΟΣ: Αθανάσιος Λιάγκος
ΜΕΛΟΣ: Νικόλαος Φιρίππης
ΜΕΛΟΣ: Χρήστος Κατσόγιαννης
ΜΕΛΟΣ: Κωνσταντίνος Χρήστου
Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΟΛΕ, η θητεία του μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι εξαετής.

Ήδη το νέο ΔΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Σπύρο Μιχαήλ, έχει αρχίσει σειρά συσκέψεων με τοπικούς φορείς και αρχές προκειμένου να ενημερωθεί και να καταγράψει τα προβλήματα που αφορούν την παράκτια ζώνη, αρμοδιότητας του ΟΛΕ, που εκτείνεται από τον Σκαραμαγκά έως τη Νέα Πέραμο. Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα η πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γιώργο Τσουκαλά και τους συνεργάτες του, όπου συζητήθηκε το θέμα της σύνδεσης του παράκτιου μετώπου με την πόλη και οι δυνατότητές αξιοποίησής του προς όφελος των δημοτών. Ήδη ο ΟΛΕ προχωρεί στην οριστική αποβολή του διαλυτηρίου ΑΦΟΙ ΣΑΒΒΑ ΕΠΕ από τον χώρο παραχώρησης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα των πολιτών της Ελευσίνας.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες επίλυσης του χρόνιου προβλήματος απόδοσης για χρήση της παράκτιας ζώνης στους πολίτες και ειδικότερα στους κατοίκους της Ελευσίνας.

Pin It