Η ΟΜΥΛΕ καταγγέλλει ΤΑΙΠΕΔ και ΟΛΠ

olp ktirio dioikisis limani

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος καταλογίζει τεράστιες ευθύνες στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ και στο ΤΑΙΠΕΔ και αυθαιρεσίες στο θέμα της σύμβασης παραχώρησης του λιμανιού.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω διαρροών στον τύπο εμφανίζουν ότι τελείωσε η διαβούλευση για την σύμβαση παραχώρησης μεταξύ Ο.Λ.Π και Ελληνικού Δημοσίου. Αυτό είναι μέγα ΨΕΜΑ. Όσο αφορά τη σύμβαση παραχώρησης, δεν έχει κατατεθεί πρόσκληση για διαπραγματεύσεις της σύμβασης παραχώρησης στο Δ.Σ / Ο.Λ.Π.
Όπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει, η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης είναι σύμφωνα με τον νόμο αποκλειστικό θέμα του Δ.Σ / Ο.Λ.Π και του Ελληνικού Δημοσίου και σε τελικό στάδιο της Βουλής. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και εγείρει ΕΥΘΥΝΕΣ σε αυτούς που μεθοδεύουν και σε αυτούς που κρύβονται. Καλούμε άμεσα, τους Υπουργούς Ναυτιλίας κ. Δρίτσα και Οικονομικών κ. Τσακαλώτο καθώς και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ / Ο.Λ.Π και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, άμεσα να πάρουν θέση επί του τεράστιου αυτού θέματος.
Επίσης, καλούμε το ΤΑΙΠΕΔ να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να υποκαθιστά την Κυβέρνηση και το Δ.Σ / Ο.Λ.Π και ότι συνιστά αυτό, μέγιστη παρανομία. Τα συνδικάτα των Λιμανιών, θα αντιμετωπίσουν άμεσα το κορυφαίο αυτό θέμα πολιτικά, νομικά και αγωνιστικά.
Με αλχημείες και πραξικοπήματα τα Λιμάνια δεν ξεπουλιούνται».

eep logo