Η ΕΕ αναζητά ειδικούς στον τομέα της θαλάσσιας πολιτικής και της αλιείας

alieia

Ποια είναι τα απαραίτητα προσόντα

Η ΕΕ αναζητά υψηλής ειδίκευσης διοικητικές και διοικητικούς υπαλλήλους στον τομέα της θαλάσσιας πολιτικής και της αλιείας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «ως διοικητικός ή διοικητική υπάλληλος στον τομέα των θαλάσσιων υποθέσεων και της αλιείας, θα συμβάλλετε στη χάραξη και την εφαρμογή πολιτικής στους ακόλουθους τομείς: Κοινή Αλιευτική Πολιτική, διακυβέρνηση των ωκεανών (συμπεριλαμβανομένου του δικαίου της θάλασσας) και θαλάσσιες πολιτικές (όλοι οι κλάδοι και οι τομείς που σχετίζονται με τους ωκεανούς, τις θάλασσες και τις ακτές, είτε βασίζονται στο θαλάσσιο περιβάλλον είτε στην ξηρά)».

Απαραίτητα προσόντα
Ο υποψήφιος πρέπει να είναι πολίτης της ΕΕ και να γνωρίζει τουλάχιστον δύο επίσημες γλώσσες της ΕΕ

Επιπλέον, πρέπει να διαθέτει: είτε πανεπιστημιακό πτυχίο τουλάχιστον τετραετούς φοίτησης σπουδών ακολουθούμενο από τουλάχιστον τριετή επαγγελματική πείρα άμεσα σχετιζόμενη με τα καθήκοντα της θέσης, είτε πανεπιστημιακό πτυχίο τουλάχιστον τριετών σπουδών ακολουθούμενο από τουλάχιστον τετραετή επαγγελματική πείρα άμεσα σχετιζόμενη με τα καθήκοντα της θέσης.

Οι προσληφθείσες και οι προσληφθέντες εμπειρογνώμονες θα εργάζονται κατά κύριο λόγο στη Γενική Διεύθυνση Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας (ΓΔ MARE) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αιτήσεις μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2022

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους στην προκήρυξη του διαγωνισμού εδώ.

Πηγή: iefimerida

eep logo