Επτά προγράμματα υποτροφιών για ναυτιλιακές σπουδές

ypotrofies

Από την Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

Η Ε.Ε.Ν.Μ.Α. προκηρύσσει πρόγραμμα επτά υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής 12/11/2021.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «Σπύρου Αλεξανδράτο»
Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεωργίου Σπ. Αλεξανδράτου.

Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών «BUREAU VERITAS»
To Bureau Veritas προκηρύσσει ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ναυτιλιακών σπουδών εσωτερικού ύψους 5.000 ευρώ.

Υποτροφία «RINA»
O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

Υποτροφία BCA – «MSC IN SHIPPING»
Η ΕΕΝΜΑ σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» ή “LLM Maritime Law”

Υποτροφία Μetropolitan College – «MSc International Maritime business
H EENMA σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία μερική υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSc International Maritime Business»

Υποτροφία ABS
Το American Bureau of Shipping (ABS), προκηρύσσει 2 μεταπτυχιακές υποτροφίες, για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνολικού ύψους 5.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Βραβείο «Ευαγγελία Στεφανιδάκη»
Η ΕΕΝΜΑ θεσμοθετεί ετήσιο Βραβείο «Ευαγγελία Στεφανιδάκη» στη μνήμη της εκλιπούσας συνεργάτιδας και εκλεγμένης επίκουρης καθηγήτριας του Παν. Αιγαίου Ευαγγελίας Στεφανιδάκη.
Το βραβείο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου από Σχολές, Τμήματα, Τομείς με κατεύθυνση στη Ναυτιλία τις Μεταφορές και τη Θάλασσα, φέτος έχει θέμα: «Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ».
Το βραβείο απονέμεται κατόπιν διαγωνισμού στην καλύτερη εργασία που θα εκπονηθεί από φοιτητή/τρια ή ομάδα φοιτητών/τριών με το ποσόν των 3.000€.
Οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού θα οριστούν σε ξεχωριστό έγγραφο και θα ανακοινωθούν άμεσα.
Οι εργασίες κατατίθενται στο Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (ΕΔΙΝΑΛΕ) του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέχρι 20 Δεκεμβρίου. Πληρ. 22710 35213 κ. Κ. Παπαζή

Όροι και προϋποθέσεις υποβολής αίτησης υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΕΕΝΜΑ www.shortsea.gr

 

eep logo