Groupe Eyssautier :Τριάντα πέντε χρόνια στην Ελλάδα

Groupe Eyssautier

Τριάντα πέντε χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά συμπλήρωσε ο γαλλικών συμφερόντων ναυτιλιακός ασφαλιστικός οργανισμός "Groupe Eyssautier" και τα γιόρτασε με μία λαμπρή δεξίωση στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο.Παρόντα περισσότερα από εκατό γνωστά στελέχη η της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ανάμεσά τους και γνωστοί Έλληνες εφοπλιστές, που αποτελούν παραδοσιακούς πελάτες του "Groupe Eyssautier".
Παρόντες και κορυφαίοι Γάλλοι ασφαλιστές (Underwriters) και προνομιούχοι εταίροι του Groupe Eyssautier, εκπροσωπώντας τους πελάτες τους.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Οργανισμού, Paul-Eric Eyssautier και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Mathieu Berrurier, μαζί με την ομάδα των στελεχών, που ασχολείται με τον ελληνικών συμφερόντων εμπορικό στόλο.
Ο Paul-Eric Eyssautier στην ομιλία του υπενθύμισε την ιστορία του Οργανισμού, ο οποίος έγινε πριν από τρία χρόνια ανεξάρτητος, μέσω μιας εξαγοράς με συμμετοχή των στελεχών του. Από τότε, εκτός από τα γραφεία στο Παρίσι και τη Μασσαλία, ιδρύθηκε γραφείο στο Λονδίνο, το οποίο αναπτύσσει δραστηριότητα ως μεσίτης των Lloyds καθώς επίσης και στη Γενεύη, που σήμερα αποτελεί διεθνές εμπορικό κέντρο. Ο κ. Eyssautier ανέφερε επίσης ότι στα άμεσα μελλοντικά σχέδια είναι και η ίδρυση γραφείου στο Ντουμπάι, την εγκατάσταση και τη λειτουργία του οποίου θα επιμεληθεί ο ίδιος.
"Από τον Ιανουάριο του 2013, η Groupe Eyssautier είναι ανεξάρτητος μεσίτης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την "Omnes" (σημ.συντ: Equity Fund της Credit Agricole, που στηρίζει την Groupe) της οποίας η εποικοδομητική και αδιάλειπτη υποστήριξη μας επέτρεψε να φέρουμε αυτό το έργο σε πέρας με επιτυχία, ώστε να αποδώσει καρπούς.
Είναι πλέον καιρός να αξιοποιήσουμε αυτό το νέο προσανατολισμό ως βάση για να εντείνουμε και αν αυξήσουμε την παρουσία μας προς όφελος των πελατών-συνεργατών μας. Για το σκοπό αυτό, ανοίγουμε δύο νέα γραφεία εκτός Γαλλίας, ένα στο Λονδίνο, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο και συγχρόνως τη βάση ώστε να αξιοποιήσουμε πλήρως τη θέση μας ως "Lloyds Broker", και ένα άλλο στη Γενεύη , που έχει καταστεί διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, από το οποίο θα μπορέσουμε να έχουμε ευκολότερη προσέγγιση σε νέους αλλά και παλαιότερους πελάτες.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχουμε προσλάβει τρία νέα στελέχη για την ενίσχυση των υφιστάμενων ομάδων επαγγελματικών στελεχών. Προχωρούμε επίσης στη ν ανάπτυξη στενότερων σχέσεων με τους υπάρχοντες εταίρους των οποίων η εμπειρία θα είναι ύψιστης αξίας και σημασίας για τους πελάτες μας, καθώς και για τα μέλη του προσωπικού μας.
Τέλος, είμαι ευτυχής και υπερήφανος να καλωσορίσω στην ομάδα μας τον Charles Brunet, ο οποίος προέρχεται από μια παλιά και καθιερωμένη οικογενειακή επιχείρηση των μεσιτών ασφαλίσεων με καταγωγή από τη Μασσαλία, όπου η Groupe Eyssautier έχει επίσης τις ρίζες της. Ο Τσάρλι δέχθηκε τη συνεργασία με την εμβληματική Groupe Eyssautier για την τελική (μεγάλη) ευθεία της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για το μέλλον" τόνισε ο Paul-Eric Eyssautier.