MSC Cruises: Νέα δρομολόγια σε Μεσόγειο και Βόρεια Ευρώπη

msc cruises

Πολλές επιλογές για το επερχόμενο καλοκαίρι

Η MSC Cruises ανακοίνωσε την εβδομάδα που πέρασε νέα και ανανεωμένα δρομολόγια στη Μεσόγειο και σε όλη την Ευρώπη για αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλές επιλογές για την επερχόμενη περίοδο των διακοπών. Τα πλοία που προσφέρουν αυτά τα πλήρως επιβεβαιωμένα δρομολόγια θα λειτουργούν με το ίδιο πρωτοπόρο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας που προστατεύει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες MSC Cruises που ταξιδεύουν στα πλοία της γραμμής στη Μεσόγειο από τον Αύγουστο του 2020.

Ο Gianni Onorato, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε: «Σήμερα έχουμε σαφήνεια σχετικά με τους ευρωπαϊκούς προορισμούς και τα λιμάνια που θα ανοίξουν αρχικά αυτό το καλοκαίρι και το έχουμε αντικατοπτρίσει πλήρως σε ένα πρώτο σύνολο νέων και ενημερωμένων δρομολογίων για την επερχόμενη σεζόν, ώστε οι επισκέπτες να κλείσουν τις διακοπές τους μαζί μας με αυτοπεποίθηση. Όλη η ομάδα της MSC Cruises ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τόσο τους τακτικούς όσο και τους νέους επισκέπτες σε ένα από τα πλοία μας που θα είναι στη θάλασσα αυτό το καλοκαίρι και να τους προσφέρουμε αξέχαστες, χαλαρωτικές και, πρωτίστως, ασφαλείς διακοπές.»

«Επιπλέον, είμαι πεπεισμένος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε περαιτέρω ορισμένα από αυτά τα δρομολόγια και να προσθέσουμε περισσότερα πλοία καθώς θα διατίθενται περισσότερα λιμάνια και τουριστικοί προορισμοί, ιδίως στην Ισπανία και τη Γαλλία».


Τρία πλοία στη Δυτική Μεσόγειο, θα προσεγγίζουν την Ιταλία και τη Μάλτα

Το MSC Grandiosa αρχικά θα επεκτείνει το τρέχον δρομολόγιο 7 διανυκτερεύσεων, προσεγγίζοντας τα ιταλικά λιμάνια της Γένοβας, τη Civitavecchia (Ρώμη), τη Νάπολη, το Παλέρμο καθώς και τη Βαλέτα στη Μάλτα. Τα ισπανικά λιμάνια της Βαλένθια και της Βαρκελώνης θα προστεθούν στο τρέχον δρομολόγιο του πλοίου μόλις αυτοί οι προορισμοί επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητά τους.

Το MSC Seaside θα αρχίσει να πλέει την 1η Μαΐου από τη Γένοβα, προσεγγίζοντας τα λιμάνια των Συρακουσών στη Σικελία και του Τάραντα στην Απουλία, καθώς και τη Civitavecchia για τη Ρώμη και τη Βαλέτα στη Μάλτα. Το δρομολόγιο του πλοίου θα εμπλουτιστεί με το γαλλικό λιμάνι της Μασσαλίας μόλις επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του.

Όσον αφορά το MSC Seaside, εκτός από το φάσμα των προστατευόμενων εκδρομών που αναπτύχθηκαν για το δρομολόγιο του, η MSC Cruises θα παρουσιάσει την ιδιωτική της παραλία στον Τάραντα, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του πλοίου. Μια μέρα στην παραλία είναι ένα σημαντικό μέρος των καλοκαιρινών διακοπών, οπότε οι επισκέπτες του MSC Seaside θα μπορούν να χαλαρώσουν στην αμμώδη παραλία δίπλα στα καθαρά νερά του Ιονίου.

Το MSC Seashore στα τέλη Ιουλίου θα ενταχθεί στο στόλο MSC Cruises για να γίνει η νέα ναυαρχίδα της και από την 1η Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου θα προσφέρει κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων που θα προσεγγίζουν τα ιταλικά λιμάνια της Γένοβας, της Νάπολης και της Μεσσήνης, καθώς και τη Βαλέτα στη Μάλτα, της Βαρκελώνης στην Ισπανία και της Μασσαλίας στη Γαλλία.

Τρία πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο, που θα προσεγγίζουν την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία και το Μαυροβούνιο

Η MSC Cruises θα έχει τρία πλοία σε αυτήν την πάντα δημοφιλή περιοχή για την επερχόμενη θερινή περίοδο, προσφέροντας μια σειρά από διαφορετικά δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο, με λιμάνια επιβίβασης στην Ιταλία από την Τεργέστη, τη Βενετία και το Μπάρι, καθώς και τον Πειραιά για την Αθήνα στην Ελλάδα, προσεγγίζοντας μερικά από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, το Κότορ στο Μαυροβούνιο, καθώς και τα λιμάνια του Ντουμπρόβνικ και του Σπλιτ στην Κροατία.

Το MSC Orchestra θα αναχωρήσει στις 5 Ιουνίου προσφέροντας στους επισκέπτες επιβίβαση στα ιταλικά λιμάνια της Βενετίας τα Σάββατα, του Μπάρι τις Κυριακές και στη συνέχεια θα προσεγγίζει την Κέρκυρα, τη Μύκονο και το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

Το MSC Splendida θα αναχωρήσει στις 12 Ιουνίου με επιβίβαση στην Τεργέστη της Ιταλίας τα Σάββατα και στο Μπάρι την Τρίτη, προσεγγίζοντας το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, την Κέρκυρα στην Ελλάδα και το Κότορ στο Μαυροβούνιο.

Ολοκληρώνοντας την παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο, το MSC Magnifica θα αναχωρεί από τις 20 Ιουνίου με επιβίβαση στα ιταλικά λιμάνια της Βενετίας τις Κυριακές, στο Μπάρι τις Δευτέρες και στον Πειραιά για την Αθήνα την Τετάρτη, και στη συνέχεια θα προσεγγίζει τη Μύκονο και το Σπλιτ της Κροατίας.


Βόρεια Ευρώπη

Κρουαζιέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Από τις 20 Μαΐου, η ναυαρχίδα της γραμμής MSC Virtuosa θα εκτελέσει την εναρκτήρια σεζόν της στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα προσφέρει μίνι κρουαζιέρες από το Σαουθάμπτον προσεγγίζοντας το Πόρτλαντ στο Ντόρσετ στις ακτές της Jurassic. Από τις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων από το Σαουθάμπτον με επιβίβαση στο Λίβερπουλ, Γκρίνοκ για τη Γλασκόβη και επίσης θα προσεγγίζει το Πόρτλαντ και το Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Αυτές οι κρουαζιέρες έχουν σχεδιαστεί μόνο για Βρετανούς κατοίκους. Οι κρουαζιέρες είναι ανοιχτές σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους επισκέπτες και όλοι οι επισκέπτες θα πραγματοποιούν τεστ πριν από την επιβίβαση.

Γερμανία, Βόρεια Ευρώπη

Στη Γερμανία, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα αβεβαιότητα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα των τοπικών λιμένων, τα πλοία MSC Cruises πρέπει να καθυστερήσουν την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιόδου από τα λιμάνια της χώρας έως τις 15 Ιουνίου.

Ταυτόχρονα, η MSC Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι το MSC Seaview θα επιβιβάζει τους επιβάτες στο Kiel της Γερμανίας από τις 19 Ιουνίου, αντικαθιστώντας το MSC Virtuosa.

Επιπλέον, το MSC Preziosa προγραμματίζεται να αναχωρήσει στις 21 Ιουνίου από το Αμβούργο και το MSC Musica στις 20 Ιουνίου από το Warnemunde της Γερμανίας, εάν τα γερμανικά λιμάνια είναι ανοιχτά.

Τα τρία πλοία έχουν προγραμματιστεί να εξυπηρετούν 7- και περισσότερες – διανυκτερεύσεις με δρομολόγια είτε στα νορβηγικά φιόρδ είτε στις πρωτεύουσες της Βαλτικής, σύμφωνα με το τρέχον πρόγραμμά τους.

Ο κ. Onorato πρόσθεσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες και στους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς πράκτορες, για το ερχόμενο καλοκαίρι μια αυξανόμενη επιλογή κρουαζιερών σε μια σειρά διαφορετικών προορισμών σε όλη τη Μεσόγειο και την Ευρώπη. Θα παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο καινοτόμα και πιο σύγχρονα κρουαζιερόπλοια του στόλου μας. Για να γίνει ακόμη πιο εύκολο και ασφαλές για τους επισκέπτες μας να φτάσουν τα πλοία μας πιο κοντά στα σπίτια τους, όλα τα δρομολόγια θα διαθέτουν επιπλέον λιμάνια επιβίβασης. Μόνο στη Μεσόγειο, το MSC Cruises θα προσφέρει στους επιβάτες του έως και 15 λιμάνια επιβίβασης».

«Αν και αυτά τα πλοία αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέρος του στόλου μας, περιλαμβάνουν τα δύο τελευταία μας κοσμήματα, το MSC Virtuosa και το MSC Seashore, που θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά το 2021. Η παρουσία τους σε αυτήν την επόμενη φάση της επιστροφής στη θάλασσα του στόλου μας τις επόμενες εβδομάδες αντιπροσωπεύουν την πεποίθησή μας στην ελκυστικότητα της κρουαζιέρας ως επιλογή διακοπών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιβεβαιώσαμε τα σχέδιά μας για νέες κατασκευές για τα επόμενα χρόνια και ανυπομονούμε για μια σταδιακή επιστροφή ολόκληρου του στόλου μας τους επόμενους.»

Ο κ. Ονοράτο κατέληξε: «Οι επισκέπτες που έχουν κουπόνια για τις κρουαζιέρες μας που ακυρώθηκαν ως αποτέλεσμα της πανδημίας, περίμεναν υπομονετικά ενημέρωση το ποια πλοία θα πλεύσουν και πού. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τώρα μπορούν να προσβλέπουν με εμπιστοσύνη σε απίστευτες διακοπές στη θάλασσα σε ένα πλοίο της MSC Cruises είτε αυτό το καλοκαίρι, είτε κατά την προσεχή χειμερινή περίοδο.»