ΠΕΑΛΣ: Ικανοποίηση για το αυτοτελές ΥΝΑ

ypoyrgeio naftilias

Ικανοποίηση εκφράζει η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών ΛΣ για την επανασύσταση αυτοτελούς Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με ανακοίνωσή της καλωσορίζει τον Υπουργό και ζητά άμεση συνάντηση για τα προβλήματα των στελεχών του Λιμενικού. Ακολουθεί η επιστολή:

"Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, σας καλωσορίζουμε και πάλι, μετά από την αναγκαία απουσία σας τον τελευταίο μήνα, στο αυτοτελές πλέον Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.

Η απόφαση του κ. Πρωθυπουργού για την επανασύσταση του Υπουργείου μας ικανοποιεί, καθώς, όπως γνωρίζετε, αποτελεί πάγια θέση μας και επιλύει πολλά και σημαντικά ζητήματα, περιορίζοντας δραματικά την γραφειοκρατία.

Καθόσον αφορά στο Λιμενικό Σώμα, τον πυλώνα στήριξης για την ορθή λειτουργία της νέας δομής, να είστε βέβαιος ότι τα στελέχη του θα ανταποκριθούν σε απόλυτο βαθμό για την επιτυχία του εγχειρήματος, όπως εξάλλου συμβαίνει εδώ και χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχετε ήδη διαπιστώσει από την έως σήμερα θητεία σας αλλά και από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, ο Οργανισμός αλλά και τα στελέχη, αντιμετωπίζουμε αρκετά και σημαντικά προβλήματα, που μερικά εξ’ αυτών χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης.

Σήμερα που γίνεται μια νέα αρχή, παρακαλούμε δεχθείτε αίτημα άμεσης συνάντησής μας, ώστε να θέσουμε από κοινού τις προτεραιότητες και τα χρονοδιαγράμματα για την επίλυσή τους."

eep logo