Win-win: Συμφωνία ΟΛΠ-ΟΜΥΛΕ!

DSC 0617

Συμβαση κοινής αποδοχής εν μέσω πανδημίας

Με ανακοίνωσή της η ΟΛΠ Α.Ε. γνωστοποίησε την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Διοίκησης ΟΛΠ και των Σωματείων (ΟΜΥΛΕ) και την υπογραφή της Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με τους εκπροσώπους του υπαλληλικού προσωπικού των εργαζομένων με τριετή διάρκεια.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος ΔΣ της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang: “Η υπογραφή της νέας σύμβασης αντικατοπτρίζει το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων και την κοινή βούληση να προχωρήσουμε μαζί σε νέες επιτυχίες για το λιμάνι του Πειραιά".

Σημειώνεται ότι ήδη έχει υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση με το Σωματείο των Εργατών και τον Σύνδεσμο Εποπτών - Αρχιεργατών.

Ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

"Εν μέσω πανδημίας και ενώ διαρκεί η καραντίνα, οι εργαζόμενοι των Λιμανιών προσπαθούμε μένοντας ΑΣΦΑΛΕΙΣ και παίρνοντας όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα να παραμένουν όλα τα Λιμάνια ανοικτά.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η ΟΜΥΛΕ και τα σωματεία των υπαλλήλων του ΟΛΠ – ΕΤΧΥ και ΕΜΥ – μετά από αρκετό χρονικό διάστημα διαπραγματεύσεων συμφωνήσαμε με την Διοίκηση του ΟΛΠ τη ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του υπαλληλικού προσωπικού για την επόμενη τριετία.
Η νέα ΣΣΕ διαμορφώνει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο εργασίας και αμοιβών και προβλέπει ΑΥΞΗΣΕΙΣ για το προσωπικό του ΟΛΠ επιτυγχάνοντας μια ικανοποιητική συμφωνία.
Έτσι, μετά την προηγούμενη επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή ΣΣΕ για τους εργαζόμενους στον ΟΛΘ και την υπογραφή ΣΣΕ στα μικρότερα περιφερειακά Λιμάνια, κλείνει ο κύκλος των ΣΣΕ ικανοποιητικά στο χώρο των Λιμανιών.
Μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο η ΟΜΥΛΕ και τα σωματεία μέλη μας επιδιώκοντας την τήρηση των κανόνων για την αποφυγή στην έκθεση του covid-19 κρατούν τα Λιμάνια ανοικτά για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.
Αγωνιζόμαστε, επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας για τους εργαζόμενους στα Λιμάνια".

 

eep logo