Διπλή διάκριση για την Attica Group στα Greek Hospitality Awards 2020!

attica group logo ploia

Χρυσό στα Digital Media, αργυρό στις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της με 2 βραβεία στα «Greek Hospitality Awards 2020», τα οποία διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS MEDIA.

Στην επίσημη ανακοίνωση των νικητών, η οποία, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, η Attica Group τιμήθηκε με τα ακόλουθα βραβεία:

Gold Βραβείο
στην κατηγορία «Best Digital Advertising and Performance Campaign»

Silver Βραβείο
στην κατηγορία «Best Greek Coastal Shipping Company»

Η φετινή διπλή διάκριση αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση της στρατηγικής επιλογής του Ομίλου να επενδύσει στα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας (digital media) με στόχο τη δυναμική προώθηση των προσφερόμενων υπηρεσιών, αποδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην ψηφιακή επικοινωνία. Ταυτόχρονα, για μία ακόμη χρονιά διακρίνεται ως ένας εκ των κορυφαίων Ομίλων ακτοπλοϊκών υπηρεσιών, επιβεβαιώνοντας την ηγετική παρουσία της Attica Group στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων και του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχει το κοινό, καθώς και Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες. Οι συμμετέχουσες εταιρείες διακρίνονται για τις καινοτόμες πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

eep logo