Προετοιμασία για ναυτεργατικούς αγώνες!

naftergates stop

Σύσκεψη των ναυτεργατικών σωματείων την Τετάρτη 4 Νοέμβρη

 

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, παίρνοντας όλα τα μέσα προστασίας στα πλαίσια της πανδημίας, καλούν τις Διοικήσεις των ναυτεργατικών σωματείων, τους ναυτεργάτες όλων των ειδικοτήτων, να συμμετέχουν σε σύσκεψη την Τετάρτη 4 Νοέμβρη στις 11 το πρωί. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία τους, Κολοκοτρώνη 132, 2ος όροφος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, πρέπει:
"Να οργανώσουμε την πάλη μας με την ανάπτυξη πολύμορφων αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων, για το σύνολο των οξυμμένων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουμε με την απλήρωτη εργασία, την ανεργία, τις οργανικές συνθέσεις, τον επαναπατρισμό των ναυτεργατών από τα ποντοπόρα καράβια, τις κύριες – επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ, την ναυτική εκπαίδευση.|

Να συνεχίσουμε τον αγώνα για την προστασία της υγείας μας, στην νέα έξαρση του COVID-19, με την κυβέρνηση της ΝΔ να μεταφέρει για άλλη μια φορά την τραγική κατάσταση του συστήματος της δημόσιας υγείας, στην «ατομική ευθύνη».

Κανένα βήμα πίσω από τα δικαιώματα και την προστασία της υγείας μας!

Να προετοιμάσουμε 24ωρη Πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την υπεράσπιση και εφαρμογή των ΣΣΕ, της κοινωνικής ασφάλισης, των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας.

Να συντονίσουμε την δράση μας με Συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, για κοινό απεργιακό αγώνα ενάντια στα νέα κατασταλτικά μέτρα, που προετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, για να βάλει πρόσθετα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση".

 

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ