Δυναμικό παρόν για το λιμάνι του Ηρακλείου στις διεθνείς εκθέσεις κρουαζιέρας

limani hrakleiou poli

Το λιμάνι του Ηρακλείου θα κάνει και φέτος τη δυναμική εμφάνιση του στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που πραγματοποιείται στο Αμβούργο
Προσηλωμένος στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το άνοιγμα σε νέες αγορές και την προσέλκυση νεων εταιριών για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας παραμένει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου που παρά τις αντίξοες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες εργάζεται αθόρυβα αλλά πυρετωδώς για την επίτευξη του.

Το λιμάνι του Ηρακλείου και κατ' επέκταση η Κρήτη θα κάνει και φέτος δυναμική εμφάνιση στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που πραγματοποιείται στο Αμβούργο από τις 9 ως τις 11 του Σεπτέμβρη και μάλιστα με δικό της περίπτερο για 5η συνεχή χρονιά.

Μιλώντας στο Cretalive o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ.Μπρας δηλωσε: "Βρισκόμαστε σε διαρκή προετοιμασία για τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικου. Μεγάλος στόχος παραμένει η ανάπτυξη του προϊόντος της κρουαζιέρας. Έχουν ήδη αποστείλει επιστολές και είμαστε σε επαφή με 33 εταιρίες και θα πραγματοποιήσουμε συγκεκριμένα ραντεβού συνεχίζοντας τον σχεδιασμό μας για το λιμάνι του Ηρακλείου".

cretalive.gr

eep logo