Πέραμα: Παράδοση πλοίου από τα Ναυπηγεία «ΨΥΧΑΛΗΣ»

rokofyllos psychalis

Η μηχανοκίνητη φορτηγίδα «Μπάλος» στον στόλο της SEKAVIN


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στο ναυπηγείο ΨΥΧΑΛΗΣ, στο Πέραμα, η τελετή παράδοσης της μηχανοκίνητης φορτηγίδας «ΜΠΑΛΟΣ» για τη «ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» θυγατρική της «SEKAVIN» συμφερόντων του Ομίλου Βαρδινογιάννη.

Ο ιδιοκτήτης του ναυπηγείου κ. Νικήτας Ψυχάλης στην ομιλία του ευχαρίστησε την εταιρία SEKAVIN, για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία.

psychalis nikitas
Ο ιδιοκτήτης του Ναυπηγείου κ. Νικήτας Ψυχάλης

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως:
«Το project αυτό υλοποιήθηκε σε διάστημα έξι μηνών. Απέδειξε έμπρακτα, αδιαμφισβήτητα, δυνατά και αληθινά, σε εμάς αλλά και σε όλους, φίλους, ανταγωνιστές πως τα Ναυπηγεία Περάματος συνεχίζουν επάξια να στηρίζουν την τοπική οικονομία και εργασία παράλληλα όμως στηρίζουν την οικονομία σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο».

Τόνισε ιδιαίτερα πως:
«Αυτή όπως και άλλες επιτυχίες συναδέλφων, έρχονται να διαψεύσουν τις Κασσάνδρες, που προδικάζουν το τέλος των μικρών ναυπηγείων. Τα ναυπηγεία μας μπορούν και πρέπει να έχουν πανευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση. Κλείνουν έναν αιώνα συνεχούς και αδιάκοπης λειτουργίας. Αντίθετα τα μεγάλα ναυπηγεία έχει αποδειχτεί πως έχουν «ανοίξει» μεγάλες τρύπες, τις οποίες καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Ο κ.Γιώργος Ροκόφυλλος, γενικός διευθυντής της SEKAVIN από τη πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Νικήτα Ψυχάλη για την άριστη συνεργασία.

mathios psychalis syzygoi
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός και η σύζυγός του κ. Τούλα Μαθιού με την κ. Δέσποινα Ψυχάλη και τον σύζυγο κ. Νικήτα Ψυχάλη 

lagoudakis nafphgeio psychalis
Ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους:
ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Κρασάς εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικαίας, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίνα Κασιμάτη, ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, η Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Κατερίνα Μονογυιού, ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ Στρατηγός Νικόλαος Μανωλάκος, ο Λιμενάρχης Περάματος κ. Ευτύχης Πενταράκης, ο Υποδιοικητής Λιμεναρχείου Περάματος Δημήτρης Βαίτσης, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, πολιτευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Γεώργιος Βακόνδιος, η πολιτευτής Β’ Πειραια της ΝΔ κ. Αλεξάνδρα Γκανά, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Σύρου κ. Γιώργος Πάπιτσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, κ. Δημήτρης Μαθιός, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ναυπηγείων Περάματος κ. Βασίλης Χαλκίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανουργών κ. Φώτης Πράσινος, ο πρώην Αντιπεριφεριάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και νυν περιφερειακός σύμβουλος Ναύαρχος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Γενικός Διευθυντής της SEKAVIN κ. Γιώργος Ροκόφυλλος, η Διευθύντρια Πωλήσεων της SEKAVIN κ. Μαριάννα Πυροβολάκη, ο Αρχιμηχανικός της SEKAVIN κ. Παντελής Αλέστας, ο Καπετάν Ανδρέας Κούρτης της SEKAVIN, η Ναυπηγός της SEKAVIN κ. Αικατερίνη Βουτσίδη, ο Ναυπηγός της μηχανοκίνητης φορτηγίδας «ΜΠΑΛΟΣ» κ. Ευστράτιος Ραπτόπουλος, ο Συριανός δημοσιογράφος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου και επικεφαλής της ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ» κ. Μπάμπης Κουλούρας, ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Περάματος κ. Μπάμπης Δρακάτος, ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Μαυρέας ιδρυτής και εκδότης του “PORTONEWS”, η Εικαστικός κ. Παλίντα Γεωργουλάκου, ο Πλοιοκτήτης της POWDERMILLNAVIGATION Καπετάν Δημήτρης Κυριακόπουλος, oι Πλοιοκτήτες της εταιρείας ΕΝΕΑ: Καπετάν Παναγιώτης Κεγίτσης, Ιωάννης Πετράκης, Κωνσταντίνος Πλούσιος.
Την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η κ. Ειρήνη Κάτρη της LEVEL COMMUNICATION.

Στην κεντρική φωτό: Ο Γενικός Διευθυντής της SEKAVIN κ. Γιώργος Ροκόφυλλος (αριστερά) με τον ιδιοκτήτη του Ναυπηγείου κ. Νικήτα Ψυχάλη

eep logo