Η Celestyal Cruises στρατηγικός εταίρος του Hellenic Initiative

Celestyal Olympia Patmos

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, υπερήφανα ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Hellenic Initiative (THI), που με την στήριξη της ελληνικής διασποράς, επενδύει στην Ελλάδα του μέλλοντος, μέσα από φιλανθρωπικές ενέργειες και ενέργειες που στοχεύουν στην ανάκαμψη και προοπτική της χώρας. Ο οργανισμός είναι αρωγός σε περιόδους κρίσης και συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης. Μέσω της συμμαχίας αυτής, η Celestyal Cruises αναλαμβάνει το ρόλο «πρεσβευτή» του The Hellenic Initiative (ΤΗΙ Corporate Ambassador) και αποκλειστικού συνεργάτη κρουαζιέρας του οργανισμού.

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Celestyal Cruises ανάμεσα στις εταιρείες στήριξης του οργανισμού, στο πρόγραμμα «Εταιρικών Πρεσβευτών», ως αποκλειστικό μας συνεργάτη κρουαζιέρας. Καθώς ο οργανισμός μας έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση των συνθηκών σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που αναπτύσσεται συνεχώς, εξασφαλίζοντας απασχόληση σε ένα σημαντικό αριθμό εργαζομένων και λειτουργώντας παράλληλα με κοινωνική υπευθυνότητα. Η Celestyal Cruises αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων με βιώσιμο και ηθικό τρόπο. Ενθαρρύνουμε λοιπόν τα μέλη μας να ανακαλύψουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών και την Ανατολικής Μεσογείου με την Celestyal Cruises», δήλωσε ο κ. Πέτρος Πούλος, Εκτελεστικός Διευθυντής, THI.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Celestyal Cruises θα διαθέσει το 5% του κόστους των δρομολογίων κρουαζιέρας που έχουν κλείσει τα μέλη του THI για το 2021-22, για την υποστήριξη των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών του οργανισμού.

«Ως η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα, η Celestyal Cruises έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει την κοινωνία στις περιοχές που δραστηριοποιείται. H έναρξη αυτής της συνεργασίας με τον οργανισμό, The Hellenic Initiative, είναι καθοριστικής σημασίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας, σε μια περίοδο που η πανδημία έχει πλήξει βαθύτατα τον τουρισμό, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο και ζωτικό για την εθνική οικονομία κλάδο. Ο οργανισμός THI κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική διασπορά, στην επιδίωξη του κοινού στόχου στήριξης της Ελλάδας σε μια δύσκολη συγκυρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πορευόμαστε μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση, ως αποκλειστικός τους συνεργάτης κρουαζιέρας», σημείωσε ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises.