HELMEPA: Άμεση προσαρμογή στα δεδομένα με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

helmepa logo

Διέθεσε επίκαιρα θέματα των σεμιναρίων της σε ηλεκτρονική μορφή στις εταιρείες-μέλη της

Η HELMEPA, σύμφωνα με τις επιταγές των ημερών λόγω του Covid-19, διέκοψε την εκτέλεση των επιμορφωτικών της σεμιναρίων για το 2020, αλλά συνεχίζει να προσφέρει στις ναυτιλιακές εταιρείες Μέλη της εθελοντική επιμόρφωση (Refresher Training) για τους Έλληνες και αλλοδαπούς αξιωματικούς τους. Μετέτρεψε σε ηλεκτρονική μορφή επίκαιρα θέματα των σεμιναρίων της «Compliance with Air Emissions Regulations" και "Marine Environmental Awareness» και, σε συμφωνία με τους εισηγητές που τα παρουσιάζουν, τα διέθεσε ήδη από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις εταιρείες Μέλη για να τα προωθήσουν κατά την κρίση τους στους αξιωματικούς τους.

Υπενθυμίζεται πως είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα e-Learning της HELMEPA με θέματα πρόληψης ρύπανσης και ασφάλειας, στην αγγλική, χρήσιμο για τους Έλληνες και αλλοδαπούς αξιωματικούς που απασχολούνται στα πλοία ελληνικών συμφερόντων.

Ήδη, τα στελέχη της HELMEPA, μέσω της τηλε-εργασίας που υιοθετήθηκε και τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να συνεχιστεί η ηλεκτρονική ροή πληροφοριών προς τα Μέλη της, αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα με το πρόγραμμα "Παιδική HELMEPA". Τέλος, λόγω της αναστολής των σχολικών επισκέψεων στις Εκθέσεις της HELMEPA ετοιμάζεται εικονική εκπαιδευτική περιήγηση τους που θα διατεθεί μέσα από το διαδίκτυο.

Τις πρωτοβουλίες αυτές θα συνεχίσει η HELMEPA μέχρι να περάσει η απειλή εναντίον της υγείας όλων μας.

eep logo