Η Celestyal ταξιδεύει την Κιβωτό του Κόσμου

kivotos tou kosmou cruise


50 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» με επικεφαλής τον πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή και δημιουργό της εξαιρετικής αυτής πρωτοβουλίας, ταξιδεύουν από την Παρασκευή και για μια εβδομάδα με το Celestyal Crystal!
Η εταιρεία προσφέρει όλα τα έξοδα (χωρίς μάλιστα η ίδια να το διαφημίζει!) για την εφταήμερη αυτή κρουαζιέρα ορφανών και φτωχών παιδιών από όλα τον κόσμο που ο πατήρ Αντώνιος και οι συνεργάτες του περιθάλπουν. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν κατά σειρά την Κωνσταντινούπολη, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, τη Ρόδο, τη Σύμη και τη Χίο, όπου μάλιστα η Κιβωτός του Κόσμου έχει παράρτημα και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα «αδέλφια» τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως εξηγούσε ο πατήρ Αντώνιος στο Portnet, η Κιβωτός έχει 4 σχολεία-οικοτροφεία σε όλη την Ελλάδα με σημαντικότερη ίσως παρέμβασή της το «γεωργικό» σχολείο που έχει ιδρύσει λίγα μέτρα από την Ελληνο-Αλβανική μεθόριο, δίνοντας έτσι ζωή σε μια σχεδόν εγκαταλελειμμένη περιοχή.
Η «Κιβωτός του Κόσμου» λειτουργεί 18 χρόνια, στηρίζεται φυσικά σε χορηγίες αλλά εκείνο που την κάνει ξεχωριστή από ανάλογα ιδρύματα είναι ότι δέχεται και υποστηρίζει παιδιά χωρίς καμιά διάκριση καταγωγής ή φυλής.

eep logo