Τιμητικές διακρίσεις και υποτροφίες από το Propeller Club

propeller grande bretagne

Στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία

Τιμητικές διακρίσεις και υποτροφίες σε πρόσωπα που διακρίθηκαν στις σπουδές τους αλλά και τον αθλητικό στίβο επιδόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Propeller Club που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία.

Κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς ο κ. Ανδρέας Ποταμιάνος ο οποίος τιμήθηκε για την πολύχρονη και ακατάπαυστη προσφορά του στα ναυτιλιακά επιχειρηματικά δρώμενα με επίκεντρο την κρουαζιέρα καθώς είναι εκ των πρώτων που δημιούργησαν το κλάδο στην Ελλάδα αλλά και αθλήτριες της ιστιοπλοΐας Μ. Τσαμοπούλου και Μ. Παππά ( 420 women Sailing Team) που έχουν ανεβάσει τη χώρα στις πρωτες θέσεις των βάθρων σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Propeller Club κ. Κωστής Φραγκούλης αναφέρθηκε επιγραμματικά στους στόχους του Club υπενθυμίζοντας τη σημασία του “next” δηλαδή του «μότο» που έχει υιοθετήσει το Club που ατενίζει την «αυγή» της νέας δεκαετίας προσηλωμένο στις αρχές του.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Τζ. Πάιατ εξήρε το ρόλο και την συνεισφορά του Propeller Club στη περαιτέρω σύσφιξη των Ελληνο-Αμερικανικών σχέσεων ενώ δεν παρέλειψε και στην πολιτική αναφορά του να αναφερθεί στην επιτυχία που σημείωσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, την θερμή υποδοχή που του έγινε σε όλα τα επίπεδα αλλά και να τονίσει για μία ακόμη φορά το γεωστρατηγικό ρόλο της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

theseanation.gr

Pin It