Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

elint pita 2020

Ευχές για τη συνέχιση του έργου του Ινστιτούτου στη Ναυτιλιακή Κοινότητα

Το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον,
η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας.

Φέτος παραβρέθηκαν, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των μελών του Ινστιτούτου, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο Υποναύαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Ζήκας και λοιποί εκπρόσωποι των φορέων του Ναυτιλιακού χώρου.

Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, κ. Μιχαήλ Μαντζαφός, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία με προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα, τονίζοντας ότι το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. θα συνεχίσει δυναμικά το έργο του με διοργάνωση εκδηλώσεων και με ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της Ναυτικής Τεχνολογίας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και Διεθνώς.

Το φλουρί της πίτας του Δ.Σ, των Επιτροπών του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. καθώς και των Επίτιμων καλεσμένων το κέρδισε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Ι.Ν.Τ
κ. Νικόλαος Θεμελής. Την κοπή της Πίτας ακολούθησε ελαφρύ γεύμα, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Technava S.A, καθώς και κλήρωση δώρων.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και τη συνέχιση του έργου του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. στη Ναυτιλιακή Κοινότητα.

 

eep logo