Κρουαζιέρα για τους φανατικούς οπαδούς της ευεξίας

goopatsea
Eμπνευσμένη από το brand Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου 

 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φέρνει το brand της Goop, που ειδικεύεται στην υγεία και την ευεξία, στη Μεσόγειο.

Η εταιρεία κρουαζιέρας Celebrity Cruises συνεργάζεται με την ηθοποιό, γκουρού της υγιεινής διατροφής και ζωής για μια κρουαζιέρα 11 ημερών με τίτλο "Goop at Sea" που θα περιλαμβάνει συζήτηση με τη Γκουίνεθ Πάλτροου και συνεδρίες για το πνεύμα και το σώμα.

"Είχαμε τεράστια επιτυχία με τη διάσκεψη κορυφής, In Goop Health, για την ευεξία που μεταφράζει το περιεχόμενο του Goop σε μια απτή, υψηλής ποιότητας εμπειρία. Η συνεργασία με τη Celebrity Cruises μάς επιτρέπει να φέρουμε το Goop κοντά σε νέο κοινό και να συναντήσουμε τους αναγνώστες του, όπου εκείνοι βρίσκονται. Το DNA του brand Goop βασίζεται στην περιέργεια και η περιέργεια είναι ένα βασικό στοιχείο των ταξιδιών» δήλωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου, διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια της Goop.

gwynth paltrow goop

Το site της Γκουίνεθ Πάλτροου με ολιστικές συμβουλές ξεκίνησε το 2008 ως newsletter που έστελνε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, στη λίστα παραληπτών της στο email και εξελίχθηκε σε κολοσσό, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

«Με το Goop at Sea, θα ανασύρουμε αυτό το περιπετειώδες πνεύμα με μια σειρά μεταμορφωτικών εμπειριών με μερικούς από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες και θεραπευτές ευεξίας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Instagram του brand, “οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν από μία λίστα θεραπευτών και θα συμμετάσχουν σε συνεδρίες για το πνεύμα, το σώμα και την ψυχή”.

Η κρουαζιέρα θα διεξαχθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου με απόπλου από τη Βαρκελώνη και θα συνεχιστεί στη Γαλλία και την Ιταλία προτού επιστρέψει στην Ισπανία.

Εκτός από τη συνάντηση με τη Γκουίνεθ Πάλτροου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Έλιζ Λόενεν υπεύθυνη περιεχομένου του Goop και θα απολαύσουν γεύματα που θα επιμεληθεί η συντάκτρια της στήλης διατροφής.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Pin It

deforestation