Πρώτη χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας

ole ds DSC 0283

Μουσικές και παιχνίδια, εδέσματα και δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων του λιμένα

Μετά από πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ κ. Απόστολου Καμαρινάκη, ο ΟΛΕ ΑΕ διοργάνωσε για πρώτη φορά επίσημη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του και τα παιδιά των χρηστών του λιμένα.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ-εστιατόριο Aqua Mare, στη μαρίνα Καλυμπάκι Ελευσίνας, στις 30 Δεκεμβρίου 2019.
Η γιορτή του ΟΛΕ ΑΕ πλαισιώθηκε από συναυλία με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελευσίνας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Χρήστου Μαρούγκα, που απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο γνωστές μελωδίες σε ρυθμούς swing.

ole DSC 0313

Την τιμητική τους, βέβαια, είχαν οι μικροί φίλοι που απασχολήθηκαν δημιουργικά από επαγγελματίες παιδαγωγούς–διασκεδαστές. Τα παιδιά ζωγράφισαν και έγραψαν ευχές με βοηθούς την Αγιοβασιλίτσα και το Ξωτικό των Χριστουγέννων, γεύτηκαν νόστιμα εδέσματα και πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη.

ole DSC 0315

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καμαρινάκης ευχήθηκε στους προσκεκλημένους χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία σημειώνοντας ότι η εκδήλωση του ΟΛΕ ΑΕ διοργανώθηκε με στόχο να δώσει χαρά στα παιδιά εν όψει των εορτών.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του ΟΛΕ ΑΕ κ. Γεώργιος Κουμπέτσος με ευχές για καλή χρονιά.

ole DSC 0299

Την εορταστική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνεχάρη τη διοίκηση του ΟΛΕ ΑΕ για τη διοργάνωση γιορτής αφιερωμένης στα παιδιά. Ακόμη παραβρέθηκαν η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου Ελευσίνας κ.κ. Σεβασμία Άνθη-Γκιόκα και Ευάγγελος Ρόκας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Ελευσίνας και οι εταιρείες AEGEAN-Hellenic Environmental Center (H.E.C.), AntiPollution, Environmental Protection Engineering S.A., Χαράλαμπος Τσοκανής-Themeli Group, Spanopoulos-Group, ΤΙΤΑΝ ΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, Οινοποιία- Οξοποιία Τριποδάκης, Εκδόσεις Ψυχογιός και Acqua Mare-Τριαντάφυλλος Ιγνατιάδης.

Pin It