Στο λιμάνι της Νάξου κατέπλευσε με ασφάλεια το "Βlue Sar Naxos"

blue star naxos

Παρουσίασε εισροή υδάτων λόγω πρόσκρουσης στο λιμάνι της Σχοινούσας 

Στο λιμάνι της Νάξου κατέπλευσε με ασφάλεια το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Βlue Sar Naxos" με 132 επιβαίνοντες (64 άτομα πλήρωμα και 68 επιβάτες).

Mε άλλο πλοία και με μέριμνα της "blue star ferries" θα προωθηθούν στους προορισμούς τους οι επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού «blue star naxos», το οποίο στις 07:20 σήμερα, κατά τη διάρκεια ελιγμών, προσέκρουσε στο λιμάνι της Σχοινούσας με αποτέλεσμα να προκληθεί ελεγχόμενη εισροή υδάτων σε δύο κενές δεξαμενές εφεδρικής πλευστότητας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της "blue star ferries" οι 68 επιβάτες και τα 64 μέλη πληρώματος, είναι καλά στην υγεία τους ενώ το "blue star naxos" κατέπλευσε ήδη με ίδια μέσα στο λιμένα της Νάξου, όπου και θα παραμείνει ώστε να επιθεωρηθεί από τις αρμόδιες Αρχές.

Ανακοίνωση της Blue Star Ferries 

Περί ώρας 7:30 σήμερα Δευτέρα 25/11/2019 το ε/γ-ο/γ BLUE STAR NAXOS κατά τη διάρκεια ελιγμών προσέκρουσε στο λιμένα της Σχοινούσας λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής.
Στο πλοίο επιβαίνουν 68 επιβάτες και 64 μέλη πληρώματος, όλοι καλά στην υγεία τους.
Το BLUE STAR NAXOS κατέπλευσε ήδη με ίδια μέσα στο λιμένα της Νάξου, όπου και θα παραμείνει ώστε να επιθεωρηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Η εταιρεία θα μεριμνήσει για την προώθηση των επιβατών στους προορισμούς τους με άλλα πλοία του Ομίλου.

eep logo