Υπόθεση ομηρίας στο πλοίο "Κρήτη 2" - Σώα η γυναίκα

kriti 2 eisodos

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη 2», όταν ένας επιβάτης κρατούσε όμηρο μια γυναίκα υπό την απειλή ενός σπασμένου ποτηριού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 28χρονος δράστης, υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, κρατούσε όμηρο τη γυναίκα στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι επιβάτες που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν, ενώ ο 28χρονος δεν φερόταν να έχει κάποια σχέση με τη γυναίκα.

Ενώ το πλοίο με τους 614 επιβάτες έδενε στο λιμάνι του Πειραιά, κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του Λιμενικού, μονάδα υποβρυχίων αποστολών και στελέχη της ασφάλειας Πειραιά, μπήκαν μέσα, ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα φέρει επιφανειακό τραύμα στο λαιμό και είναι σοκαρισμένη, αλλά δεν χρειάστηκε η διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Ο 28χρονος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στην κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φέρεται να είχε κάποια σχέση με τη γυναίκα ούτε είχε διατυπώσει κάποιο αίτημα στον πλοίαρχο του πλοίου.

Το πλοίο ερχόταν από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Την έρευνα για το συμβάν έχει αναλάβει η ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

in.gr