"Πέρασε" του Τελώνη, αλλά θα γίνει regatta παραδοσιακών σκαφών!

paradosiako skafos

Δεν πραγματοποιήθηκε στατική έκθεση παραδοσιακών σκαφών, όπως ο Σύνδεσμός τους πρότεινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που γίνονται στον Πειραιά για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας. Θα λειτουργήσει όμως κανονικά το «3ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών».

Ο θαυμασμός των σκαφών του παρελθόντος, της τέχνης, της παράδοσης φέτος θα γίνει με Ρεγκάτα δηλαδή πανηγυρική διέλευση των παραδοσιακών σκαφών αρχής γενομένης από το Ναυτικό ‘Όμιλο Ελλάδος την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα 16:00 και περίπλου του λιμανιού Πειραιά ώστε να επιστρέψουν στον ΝΟΕ την 18:30. Το κοινό μπορεί να θαυμάσει τα σκάφη είτε από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΕ, είτε από τη θέση Λιοντάρι προ πύλης Ε12, είτε από το χερσαίο χώρο της Ε1 πύλης του λιμανιού.

Οι λοιπές εκδηλώσεις θα γίνουν κανονικά:

α) Έκθεση ζωγραφικής μαθητών Δημοτικών σχολείων στο φουαγιέ του ΟΛΠ Πέμπτη και Παρασκευή 28 και 29 Μαΐου 2015 από 11:00 έως 20:00.

β) Έκθεση μοντελισμού ομοίως.

γ) Έκθεση αντικών (auto-moto) στο parking του ΟΛΠ ΑΕ.

δ) Μουσική βραδιά με το συγκρότημα του Νίκου Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού και νησιωτικό – λαϊκό γλέντι 29 Μαΐου 2015 και ώρα 21:00 στο θεατράκι του εκθεσιακού κέντρου ΟΛΠ, έναντι Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

eep logo