Get CruiseINN: Κρουαζιέρα και καινοτομία!

celestial odyssey

Φοιτητική επιχειρηματική καινοτομία, με την υποστήριξη της Celestyal Cruises!

Το Get CruiseINN, ο πρώτος επιχειρηματικός διαγωνισμός που θα διεξαχθεί σε κρουαζιερόπλοιο, θα πραγματοποιηθεί εν πλω και στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Odyssey, από την 1η έως την 4η Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η Celestyal Cruises, υπερήφανα υποστηρίζει την αξιέπαινη προσπάθεια των Startup Bus Greece και ThinkBiz, που στοχεύει στην ενεργοποίηση της ελληνικής φοιτητικής κοινότητας για τη δημιουργία ανατρεπτικών προγραμμάτων και καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Σε μία μοναδική τριήμερη κρουαζιέρα με προορισμούς τη Μύκονο, Σαντορίνη, Πάτμο, Κρήτη, Ρόδο και Κουσάντασι, το Celestyal Odyssey θα φιλοξενήσει προγραμματιστές, σχεδιαστές και φοιτητές, με υπόβαθρο στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα τουριστικά επαγγέλματα, οι οποίοι θα δημιουργήσουν καινοτόμα projects, σχεδιασμένα γύρω από τον τουρισμό.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι ιδέες των ομάδων θα εξελιχθούν στο πλαίσιο εργαστηρίων και καθοδήγησης από ειδικούς στους τομείς του business consulting και του marketing που θα βρίσκονται στο πλοίο. Στο τέλος της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν την πρόοδο των εργασιών τους σε μία επιτροπή αξιολόγησης με μέλη που προέρχονται από τον χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής, αλλά και από πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες και επενδυτές.

O κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίζουμε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία που δίνει ώθηση σε νέους που έχουν όρεξη, κέφι και δημιουργικές επιχειρηματικές ιδέες, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Ευελπιστούμε η κρουαζιέρα να τους δώσει πραγματικά το έναυσμα για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία!»

 

eep logo