Συνεργασία XRTC με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ναυτιλιακής χρηματοδότησης eShipfinance.com

xiradakis
Το eShipfinance.com έρχεται να καλύψει το κενό χρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι και μεσαίοι πλοιοκτήτες

Η XRTC Business Consultants ανακοινώνει την υπογραφή συνεργασίας με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ναυτιλιακής χρηματοδότησης eShipfinance.com που έχουν ιδρύσει τα έμπειρα στελέχη στην τραπεζική χρηματοδότηση κ.κ. Dagfinn Lunde, Μαρίνα Τζουτζουράκη και Tarun Gulati.

Το eShipfinance.com έρχεται να καλύψει το κενό χρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι και μεσαίοι πλοιοκτήτες αναφορικά με την άντληση κεφαλαίων με έναν πρωτοποριακό τρόπο προσφέροντας ταυτόχρονα επενδυτικές ευκαιρίες σε υποψήφιους επενδυτές που επιθυμούν να διαφοροποιήσουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο με υψηλές αποδόσεις μέτριου και χαμηλού κινδύνου.

Το eShipfinance.com αποτελεί το μέλλον της ναυτιλιακής χρηματοδότησης καθώς συγκεντρώνει σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα τους πλοιοκτήτες και τους επενδυτές ενώ διαχειρίζεται όλα όσα απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και η έγκριση του δανείου. Αποτελεί ιδανική λύση τόσο για τους πλοιοκτήτες που μπορούν να επιτύχουν τη χρηματοδότηση των πλοίων τους με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία όσο και για τους επενδυτές που μπορούν να αξιοποιήσουν διαφορετικές επενδυτικές ευκαιρίες διαφοροποιώντας το χαρτοφυλάκιό τους με την είσοδό τους σε διαφορετικούς τομείς της ναυτιλίας.

Ο πρόεδρος της eShipfinance.com κ. Dagfinn Lunde, σε μήνυμά του αναφέρει ότι «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την XRTC Business Consultants, μία εταιρία με πολυετή εμπειρία και αναγνωρισιμότητα στην Ελληνική αγορά στο χώρο των χρηματοδοτήσεων τόσο με εφοπλιστές όσο και με θεσμικούς επενδυτές και τραπεζικούς ομίλους. Προσδοκούμε με μια αγαστή και παραγωγική συνεργασία.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της XRTC Business Consultants κ. Γιώργος Ξηραδάκης τονίζει ότι «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και περήφανοι που από σήμερα, είμαστε επίσημα αναπόσπαστο μέλος αυτής της εξαιρετικά πρωτοπόρου προσπάθειας. Η XRTC Ltd με την 20ετή και πλέον εμπειρία της μπαίνει ενεργά στη νέα ψηφιακή εποχή των ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων συνεργαζόμενη με μια ομάδα υψηλής τεχνολογικής κατάρτισης και διαχρονικής γνώσης της ναυτιλίας. Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τη νέα αγορά των χρηματοδοτήσεων και προσκαλούμε τόσο τους επενδυτές όσο και τις ναυτιλιακές εταιρίες ασχέτως κλάδου να δοκιμάσουν τη νέα αυτή υπηρεσία».

 

Pin It