Μινωικές Γραμμές: Ένας χρόνος λειτουργίας της γραμμής Χανιά-Πειραιάς-Χανιά

mykonos palace ship

Γενέθλια στις 15 Ιουλίου με δώρα και εκλήξεις!

Στις 15 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος δραστηριοποίησης των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, συνδέοντας πλέον την Κρήτη και από τα Χανιά με τον Πειραιά, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων και της ευρύτερης περιοχής.

Πριν από ένα χρόνο, έγινε μια μεγάλη επένδυση στο ταξίδι, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στην Κρήτη και ενίσχυση της νέας γραμμής των Χανίων με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, το πρώτο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον πλοίο στην ελληνική επιβατηγό ναυτιλία.

Οι Μινωικές Γραμμές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους και ιδιαίτερα τους συμπατριώτες τους από τα Χανιά και το Ρέθυμνο που επέλεξαν να στηρίξουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Υπόσχονται δε ότι θα συνεχίσουν, όπως κάνουν εδώ και 47 χρόνια, με ήθος, συνέπεια, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και σεβασμό στο επιβατικό κοινό, να φροντίζουν ώστε κάθε ταξίδι με τα πλοία της εταιρείας να αποτελεί μια απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία.

Και επειδή τα γενέθλια, ως είθισται, συνδυάζονται με δώρα…αποφάσισαν να το γιορτάσουν με όλους και να προσφέρουν μοναδικές εκπλήξεις!

Ένας χρόνος στη Γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά και μία ευκαιρία για μοναδικές εκπλήξεις και δώρα!

• Εορταστικός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Προσφέρονται σε 12 τυχερούς από ένα (1) δωρεάν ταξίδι, μετ' επιστροφής, για δύο (2) άτομα σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, στη Γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, την περίοδο που επιθυμούν, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας στο blog των Μινωικών Γραμμών, https://getaway.minoan.gr. Ο διαγωνισμός λήγει στις 21/07/2019 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22/07/2019 όπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δικαιούχων στα social media της εταιρείας.

• Γιορτινό BONUS για τα μέλη του Minoan Lines Bonus Club: εκδίδοντας εισιτήρια στη Γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, από 10 έως 20/07/2019, προσφέρονται στα μέλη δωρεάν ταξίδια, εξαργυρώνοντας τους μισούς πόντους από το κανονικό ποντολόγιο εξαργύρωσης. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31/10/2019.

eep logo