Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

koutsoumpas nez peramatos

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ

Την Ναυπηγοπεισκευαστική Ζώνη του Περάματος επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Δ.Κουτσούμπας υπογράμμισε πως “Βρισκόμαστε, σήμερα, εδώ στη ζώνη, στο Πέραμα, στην εργατούπολη του Περάματος, που το ΚΚΕ έχει στενούς δεσμούς, μακροχρόνιους με το λαό αυτής της περιοχής, με τους εργάτες και τους υπόλοιπους κατοίκους. Δεσμούς αίματος, που τους γνωρίσαμε μέσα σε σκληρές μάχες για το δίκιο της εργατικής τάξης, για ένα καλύτερο μέλλον σ΄ αυτόν εδώ τον τόπο. Και βεβαίως γι αυτό, και σε αυτήν την περιοχή, όπως και αλλού το πολεμάει η αντίδραση, ο φασισμός".

Και ζήτησε "δυο μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, και στο Πέραμα, με την ψήφο του λαού, και στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα, για ισχυρό ΚΚΕ ενάντια στην αντιδραστική πολιτική της ΕΕ, ενάντια στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, ενάντια σε όλους αυτούς που ματώνουν το λαό μας, που δεν υπολογίζουν την ίδια τη ζωή της εργατικής τάξης, για να γκρεμιστεί η ΧΑ, η δολοφονική αυτή συμμορία απ’ την τρίτη θέση, για να αναδειχθεί πολύ πιο ισχυρό το ΚΚΕ παντού!”

eep logo