Δωρεάν μετακίνηση των Λιμενικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

yna 1249.R

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του υπ.Ναυτιλίας και του ΟΑΣΑ

Υπεγράφη την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας, εκπροσωπούμενου από το Γενικό Γραμματέα κ. Διονύση Τεμπονέρα και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ Α.Ε.), εκπροσωπούμενου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σκουμπούρη Ιωάννη, συμφωνητικό για την “Μετακίνηση του Στρατιωτικού Προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.”.

Η αξία των “καρτών μετακίνησης” του στρατιωτικού προσωπικού του ΥΝΑΝΠ, θα είναι ίση με την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών – δράσεων από το Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.
Το συμφωνητικό έρχεται σε συνέχεια των προσπαθειών της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΝΑΝΠ μέσω του Γενικού Γραμματέα κ. Διονύση Τεμπονέρα καθώς και των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου, σε συνεργασία με τον κ. Σκουμπούρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ και τους Επιτελείς του και επιλύει με τρόπο οριστικό ένα πάγιο αίτημα των στελεχών του Λ.Σ. 
Για τη συνεργασία αυτή, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ Α.Ε.).

eep logo