«Οπτικοακουστικά Μέσα, Τουρισμός, Ναυτιλία»

ypourgeio psifiakis politikis

Συνέδριο Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας

Επιχειρηματικό Συνέδριο με θέμα «Oπτικοακουστικά Μέσα, Τουρισμός, Ναυτιλία» διοργανώνεται το πρωί του Σαββάτου στις 10 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Στόχοι του Συνεδρίου είναι –μεταξύ άλλων, η ενδυνάμωση των ήδη στενών και αναβαθμισμένων σχέσεων Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες, η δικτύωση επαγγελματιών από τους χώρους των Τηλεπικοινωνιών, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας και η ενίσχυση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών των επιχειρήσεων από τις τρεις χώρες σε επιλεγμένες θεματικές ενότητες.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι Υπουργοί: Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Ακόμη, θα χαιρετίσουν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Αφρικής, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση και ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου και εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης Σάββας Πέρδιος.