Τα Ποσειδώνια προωθούν την Ελληνο-Κινεζική συνεργασία για το Θαλάσσιο Τουρισμό

yachting small

Σεμινάριο για την προώθηση της Ελληνο-Κινεζικής συνεργασίας στον τομέα του Θαλάσσιου Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου 2015 στην Αθήνα στο πλαίσιο του Posidonia Sea Tourism Forum.

Στόχος του να αναδείξει τις ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και επενδύσεις στην βιομηχανία αυτή και να προωθήσει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο κρατών στους τομείς του yachting και της κρουαζιέρας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 11.00 – 13.00 διοργανώνεται από την Κινεζική πρεσβεία και το Υπουργείο Εμπορίου της Hainan παρουσίαση της βιομηχανίας Θαλασσίου Τουρισμού της επαρχίας Hainan και η επιχειρηματική αποστολή από την Hainan θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς βιομηχανίας θαλασσίου τουρισμού και θα συζητήσουν τη δυνατότητα joint projects.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο «Έτος Ναυτιλιακής Συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας 2015» και συνολικά τρεις επιχειρηματικές αποστολές από την Κίνα, και ειδικότερα την Σαγκάη, την Hainan και το Tianjin θα συμμετάσχουν στο Posidonia Forum. Οι αποστολές περιλαμβάνουν εκπροσώπους Υπουργείων, Λιμανιών, Τουριστικών Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιρειών και Εταιρειών Real Estate, μεταξύ άλλων.

eep logo