Εκδήλωση κοπής πίτας Ναυλομεσιτών

navlomesites pita

Και απονομή Πιστοποιητικών S.G.C.

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (Hellenic Shipbrokers Association) πραγματοποίησε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στους φιλόξενους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά.

Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέλη του Συνδέσμου, σύσσωμο το Δ.Σ., ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και Αντιδήμαρχος Πειραιά κα Ειρήνη Νταϊφά, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Τα εκλεκτά εδέσματα και ποτά έτυχαν ευρείας αποδοχής από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι συζήτησαν εκτεταμένα υπάρχουσες και πιθανές συνεργασίες, όπως και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προεξαρχόντων φυσικά των τρεχουσών τάσεων της ναυλαγοράς.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς, μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, παρουσίασε τις δράσεις του Συνδέσμου για την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, αλλά και την εντεινόμενη εκπαιδευτική του δραστηριότητα μέσω της άμεσης συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και άλλα Πανεπιστημιακά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν και τα πιστοποιητικά Shipbroking Gnosis Certifcate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2018.

Εκανε επίσης ειδική μνεία στο «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019» που θα διοργανωθεί φέτος, ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες και τους χώρους τέλεσης των εκδηλώσεων, ήτοι το Συνέδριο Ναυλομεσιτών την Πέμπτη 20 Ιουνίου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και το Global Shipbrokers Dinner την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Metropolitan Expo, καλώντας όλο το Ναυτιλιακό κόσμο να το στηρίξει όπως και στο παρελθόν.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την έμπρακτη χρηματική συνεισφορά του μέλους του Συνδέσμου κ. Αλέξη Αγγελόπουλου (ACA SHIPPING).

Στη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε κληρώθηκαν 28 δώρα που χορήγησαν γνωστές εταιρείες, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε Argo Travel Group, Golden Star Ferries, Evermore Cruises, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Seajets, Luxury Concierge/Greek Luxury Products, Luxury Yacht Parties, Kallichoron Art Boutique Hotel, Hotel Life Gallery Ekali, Εστιατόριο Δουράμπεης, e&o Athens, Stalati Restaurant, , Ναυτικά Χρονικά, ΕΛΝΑΒΙ, Aνθοπωλείο Amaryllis και πολλοί άλλοι.

Κλείνοντας την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού με την ευχή και ελπίδα το 2019 να συνεχιστεί η ανάκαμψη της ναυλαγοράς και να επιβεβαιωθούν οι αισιόδοξες προοπτικές για το μέλλον.

eep logo