ΕΠΛΣ: Η ισχύς εν τη ενώσει!!!

limenikos soma

Κάλεσμα σε ενιαίο ψηφοδέλτιο

 

Η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής απευθύνει ενωτικό κάλεσμα «σε όσους θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την εκπροσώπηση των συναδέλφων και τους παροτρύνει να κατέλθουν σε ένα και μόνο ψηφοδέλτιο αποδεικνύοντας ότι θέλουν το καλό των συναδέλφων και όχι προσωπικά οφέλη».

Η ανακοίνωση της ΕΠΛΣ έχει ως εξής:
«Συναδέλφισσες - συνάδελφοι , με την ευκαιρία του γεγονότος ότι το 2019 είναι εκλογική χρονιά , η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Αττικής , η πολυπληθέστερη της χώρας, απευθύνει ενωτικό κάλεσμα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την εκπροσώπηση των συναδέλφων και τους παροτρύνει να κατέλθουν σε ένα και μόνο ψηφοδέλτιο αποδεικνύοντας ότι θέλουν το καλό των συναδέλφων και όχι προσωπικά οφέλη. Δεν χωρούν πλέον προσωπικές ιδεοληψίες και πείσματα. Το ενιαίο ψηφοδέλτιο οφείλει να σημάνει τη δέσμευση όλων μας και η Ένωσή μας να βγει ακόμη πιο μπροστά. Επιλογή μας παραμένει η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός των δυνάμεών μας, όχι η αφαίρεση και η διαίρεση!
Το ενιαίο ψηφοδέλτιο θα δώσει τη δυνατότητα ελεύθερα και ανεπηρέαστα σε όλες και όλους να επιλέξουμε τα πρόσωπα που θεωρούμε ότι μας εκφράζουν, σπάζοντας τις τεχνητές διαχωριστικές γραμμές , υλοποιώντας στην πράξη αυτό που μας ζητάτε εσείς, να είμαστε ένα!
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διχάσει! Αντίθετα θα σημάνει η ώρα να πάμε μπροστά, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας σε νέους βηματισμούς που θα μας επιτρέψουν ισότιμα μαζί με όλους να δυναμώσουμε τη φωνή μας! Αυτό είναι δέσμευσή μας !
Εμείς θα αγωνιστούμε για να δοκιμάσουμε τα δάκρυα της χαράς, της συμπόρευσης, της ομόνοιας και της αποφασιστικότητας! Όλοι και όλες μαζί ΤΩΡΑ»!

 

eep logo