Λιμάνι Ελευσίνας: Προοπτικές ανάπτυξης και δυνητικές συνέργειες με τον Πειραιά

limani elefsinas

Επίσκεψη της Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ και συναντήσεις με Διοίκηση και εργαζομένους

Συνεχίζονται οι επισκέψεις της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στους Οργανισμούς των 10 περιφερειακών λιμένων, τους οποίους διαχειρίζεται ως μέτοχος με ποσοστό 100%.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Άρης Ξενόφος, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ριχάρδος Λαμπίρης και στελέχη του Ταμείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ελευσίνας και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΟΛΕ, κ. Σταμάτη Κοιλάκο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Χαράλαμπο Γαργαρέτα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και λιμενεργατών, κ.κ. Κώστα Χρήστου και Χρήστο Κατσογιάννη. Επιπλέον, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Ελευσίνας, κ. Γιώργο Τσουκαλά.

Η συζήτηση με όλους τους φορείς έγινε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης και τις προκλήσεις του λιμανιού της Ελευσίνας, στις δυνητικές συνέργειες με το μεγάλο λιμάνι του Πειραιά, την αποδοτική συνεργασία όλων των μερών, καθώς και στο κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνει η λειτουργία του λιμένα στην περιοχή.

eep logo