Ομαλή η κίνηση επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου

aktoploia epivates kinhsh

O μεγαλύτερος φόρτος εξόδου των κατοίκων του λεκανοπεδίου προωθήθηκε τις προηγούμενες ημέρες


Ομαλά εξελίσσεται σήμερα η κίνηση επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς ο μεγαλύτερος φόρτος εξόδου των κατοίκων του λεκανοπεδίου ήταν τις προηγούμενες ημέρες.

Σήμερα και αύριο αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου, ενώ την τιμητική τους έχουν τα νησιά Τήνος και Πάρος, όπου η πληρότητα στα πλοία αγγίζει το 100%.

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια, από τη Ραφήνα, 9 για τις Κυκλάδες και 4 για το Μαρμάρι και από το Λαύριο 5. Το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για την εξυπηρέτηση του κόσμου, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα να είναι μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Χθες 13/08 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 22 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 24.710 επιβάτες με 3.567 οχήματα.

Για διάφορα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 34 δρομολόγια και αναχώρησαν 7.056 επιβάτες με 698 οχήματα. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια και αναχώρησαν 8.014 επιβάτες με 1.546 οχήματα. Από το Λαύριο έγιναν 6 δρομολόγια και αναχώρησαν 1.853 επιβάτες με 481 οχήματα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)