Έρχεται το Street Mode Festival στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

street mode festival

Με πάνω από 100 συναυλίες και όλες τις εμφανίσεις της street κουλτούρας

το Street Mode Festival επιστρέφει για ένα εορταστικό τετραήμερο 30/8 - 2/9 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Το RedBullMusic δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, η οποία φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια και αποτελεί πλέον πολιτιστικό θεσμό στη συμπρωτεύουσα. Την Παρασκευή 31/8 το Red Bull Music Stage παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό line-up με απόλυτα urban χαρακτήρα, με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, καλεσμένοι από την Ολλανδία έρχονται οι πρωτοπόροι Dope D.O.D - από τα σημαντικότερα ονόματα του ευρωπαϊκού hiphop, φημισμένοι για την εκρηκτική live παρουσία τους. Μαζί τους, ο 12ος Πίθηκος σε ένα ιδιαίτερο σετ - δίπλα του θα βρίσκονται η LoveItoya στα φωνητικά και το θρυλικό crew της underground σκηνής RNS, σε μία σπάνια συνάντηση onstage. Από κοντά και το νέο αίμα της ελληνικής rap, οι KareemKalokoh και Νέγρος του Μόρια αντιπροσωπεύοντας τον πιο φρέσκο αθηναϊκό ήχο του τώρα. Στο κλείσιμο της βραδιάς φυσικά έχει πάρτι και τα decks αναλαμβάνει το μοναδικό dubstepcrew της χώρας, οι PonyLicks.

To Street Mode Festival, που πέρυσι συγκέντρωσε 40.000 θεατές, γίνεται φέτος για πρώτη φορά τετραήμερο, απλώνοντας τη δράση του σε έξι σκηνές και φιλοξενεί ονόματα από τη διεθνή κι ελληνική σκηνή όπως NewModelArmy, DubINC, TheHerbaliserSoundsystem, Γιάννης Αγγελάκας& 100°C,Therapy?, DogEatDog, ElectricSix, Παύλος Παυλίδης &Bmovies, MarkyRamone'sBlitzkrieg,TheLastDrive, Nightstalker και πολλούς ακόμα.

Φυσικά θα υπάρχουν djsets, ενώ παράλληλα θα τρέχουν διαγωνισμοί graffiti, streetart, streetdance, parkour, freerunning, skateboarding, longboarding, καθώς και διαγωνισμοί με αντικείμενο τη μουσική όπως το #NBT (NextBigThing) MusicContest.

Pin It