Κρουαζιέρες στην Αλάσκα από την Cunard

queen elisabeth alaska

Το Queen Elizabeth στα νερά του Βανκούβερ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια

Το Queen Elizabeth θα πραγματοποιήσει την πρώτη του σεζόν στην Αλάσκα και θα είναι η πρώτη φορά που η Cunard θα πλέει στα ύδατα της Αλάσκα εδώ και 20 χρόνια.

Η έμπνευση της Αλάσκα, η πολυτέλεια της Cunard.

Το 2019 το Queen Elizabeth θα επισκεφτεί την Αλάσκα για πρώτη φορά καθώς θα πλεύσει από το Τόκιο στο Βανκούβερ με ενδιάμεσους σταθμούς το Κόντιακ, Άνκορατζ και Τζούνο. Θα είναι η πρώτη φορά που πλοίο της Cunard θα βρίσκεται στην Αλάσκα από τότε που ταξίδευε το Cunard Dynasty to 1997. To Queen Elizabeth θα πραγματοποιήσει 4 κρουαζιέρες από και προς Βανκούβερ τον Μάιο και τον Ιούνιο 2019. Κάθε κρουαζιέρα θα έχει διάρκεια 10 ημερών και θα επισκεφτεί τα βασικότερα λιμάνια της περιοχής ενώ θα διαπλεύσει από στενά περάσματα κοντά στους παγετώνες.
Η ομορφιά της Αλάσκα – η Αλάσκα είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς να επισκεφτεί κανείς και με κρουαζιερόπλοιο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το απολαύσετε. Είναι μια μοναδική εμπειρία λόγω της απίστευτης φυσικής ομορφιάς της περιοχής και το γεγονός ότι οι περισσότεροι προορισμοί δεν είναι προσβάσιμοι από την στεριά. Η Αλάσκα είναι ένας τόπος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με βουνά, ποτάμια, τροπικά δάση, φιορδ και φυσικά παγετώνες.

Προορισμοί με ιστορία– η Αλάσκα έχει μια πλούσια ιστορία και πολιτισμό που επικεντρώνεται σε εικονικούς και αξέχαστους προορισμούς - από το κυνήγι χρυσού του Skagway και του Juneau μέχρι τον τοπικό πολιτισμό του Κετσικάν και τη ρωσική γοητεία του Sitka. Σε δημοσκόπηση σε έμπειρους ταξιδιώτες με κρουαζιέρα το 2011, οι ερωτηθέντες κατέταξαν την Αλάσκα σε κορυφαίο προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αμερικανική άγρια φύση στα καλύτερα της - η Αλάσκα έχει πάνω από 430 είδη πτηνών, τον πυκνότερο πληθυσμό φαλακρών αετών και το μεγαλύτερο σαρκοφάγο χερσαίο θηλαστικό στον κόσμο (την καφέ αρκούδα). Υπάρχει ένας τεράστιος πληθυσμός θαλάσσιων θηλαστικών, από λιοντάρια θάλασσας και φώκιες μέχρι και γκρίζες φάλαινες που ζυγίζουν από 16 έως 45 τόνους. Τα είδη που κινδυνεύουν αλλού εξακολουθούν να είναι άφθονα στην Αλάσκα.

Λεπτομέρειες κρουαζιερών

Κρουαζιέρες από και προς Βανκούβερ
Το Queen Elizabeth θα πραγματοποιήσει τέσσερις κρουαζιέρες στην Αλάσκα μεταξύ 21 Μαΐου και 30 Ιουνίου 2019. Καθένα από αυτές θα επισκεφτούν έξι συναρπαστικούς προορισμούς κατά μήκος της ακτής της Βόρειας ακτής της Αλάσκας και της Βρετανικής Κολομβίας καθώς και διάπλους στο Inside Passage και Hubbard Glacier .

Κρουαζιέρες από Βανκούβερ προς Σαν Φρανσίσκο ή Λος Άντζελες
Αφού ολοκληρώσει τις τελευταίες από τις τέσσερις κρουαζιέρες και επιστρέψει στο Βανκούβερ, το Queen Elizabeth θα ταξιδέψει νότια κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών στο Σαν Φρανσίσκο και μετά στο Λος Άντζελες όπου θα περάσει το βράδυ της 4ης Ιουλίου για να παρακολουθήσει τους εορτασμούς της Ημέρας Ανεξαρτησίας. Οι επισκέπτες της Cunard θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν αυτό το σύντομο ταξίδι εορτασμού ή να το συνδυάσουν με την προηγούμενη κρουαζιέρα στην Αλάσκα για να ζήσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής