Στον Όμιλο Louis πέρασε ξανά το σύνολο των μετοχών της Celestyal Cruises

celestyal chios

Νέα σελίδα για την Celestyal Cruises και την μετοχική της πλατφόρμα καθώς το το 100% της εταιρίας βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο της Louis plc.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: « H Louis plc ανακοινώνει ότι έχει αποκτήσει ξανά την ιδιοκτησία όλων των μετοχών της Celestyal Cruises Ltd (Celestyal). Επιπρόσθετα, η Celestyal έχει προβεί σε διευθετήσεις με τις χρηματοδότριες τράπεζές της, οι οποίες σταδιακά και κάτω υπό συγκεκριμένους όρους αναμένεται να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση του δανεισμού και των υποχρεώσεών της. 

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο και τις προβλέψεις που έγιναν οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο (IBR), και που σταδιακά επιτυγχάνονται, τα αναδιαρθρωμένα δάνεια, θα εξυπηρετούνται από την Celestyal. Βάση των νέων δεδομένων, η διοίκηση της Celestyal εκφράζει την πεποίθησή της ότι, εκτός απρόοπτων εξελίξεων στην περιοχή οι οποίες δύναται να επηρεάσουν τον τομέα της κρουαζιέρας είναι σε θέση να τηρήσει όλους τους όρους της αναδιάρθρωσης και να υλοποιήσει το επιχειρηματικό της σχέδιο εδραιώνοντας έτσι το brand της. Το δ.σ. της Louis plc δηλώνει ικανοποιημένο για τις θετικές αυτές εξελίξεις».

Πηγή: theseanation.gr

eep logo