Κανονικά θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες η δεξαμενή «Βιολάντω» στο Νεώριο Σύρου

neorio syrou

Παρουσίασε ένα απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα απάντλησης υδάτων

Η δεξαμενή «Βιολάντω Ν. Γουλανδρή» στα ναυπηγεία του Νεωρίου, δεν βυθίστηκε, αλλά παρουσίασε ένα απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα απάντλησης υδάτων που τις επόμενες ημέρες θα επιδιορθωθεί, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία ONEX SYROS SHIPYARDS SA.

Προσθέτει ότι προκειμένου να μην προκληθεί αστάθεια και κίνδυνος για τη δεξαμενή, αποφασίστηκε να παραμείνει ακουμπισμένη στον ρηχό πυθμένα και έχοντας επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας τα ζωτικά σημεία της, έως ότου έρθει συνεργείο για την αποκατάσταση των αντλιών.

«Η δεξαμενή Νο.1 (Βιολάντω Ν. Γουλανδρή) θα συνεχίσει πολύ σύντομα να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στους αξιότιμους πελάτες μας και να παρέχει το πάντα υψηλό επίπεδο παροχών στη διεθνή και ελληνική αγορά. Υπενθυμίζουμε δε, σε άσπονδους φίλους των Ελληνικών Ναυπηγείων, πως η χαρά τους από την παράταση του χρόνου επισκευής της δεξαμενής Νο.1, στην οποία έχουν γίνει επισκευές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, θα είναι πρόσκαιρη και ο δρόμος ανάστασης της ελληνικής ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας δεν γυρίζει πίσω» αναφέρει η ONEX SYROS SHIPYARDS SA, κάνοντας λόγο για περίεργες «διαρροές» σε πελάτες της την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ενημερώνουμε πως και ειδικοί εμπειρογνώμονες θα μεταβούν στο Νεώριο για τα αίτια του «απρόβλεπτου» τεχνικού προβλήματος, αλλά και η ασφάλεια του χώρου θα ενταθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα» προσθέτει η εταιρεία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

eep logo