Η Celestyal Cruises φιλοξένησε Ελληνοκύπριους μαθητές από το Ριζοκάρπασο

CO Rizokarpasos 3

Οι μαθητές ταξίδεψαν με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, με την 4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου»

 

Η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), «ταξίδεψε» 20 Ελληνοκύπριους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της κατεχόμενης πόλης του Ριζοκαρπάσου της Κύπρου με την 4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου». Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα. Αλλά κυρίως να απολαύσουν τις ομορφιές των μαγευτικών νησιών του Αιγαίου και να ψυχαγωγηθούν με το πλούσιο πρόγραμμα της κρουαζιέρας εν πλω. Η φιλοξενία των 20 μαθητών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Celestyal Cruises, η οποία θέτει ως προτεραιότητα των προγραμμάτων της να ανοίγει ένα παράθυρο στον πολιτισμό και την εκπαίδευση για τους νέους που δεν ζουν σε προνομιακές περιοχές.

Η εταιρεία, θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, κάθε χρόνο φροντίζει να ενισχύει και να υποστηρίζει δράσεις, όπως η συγκεκριμένη, που επενδύουν στους νέους και το μέλλον.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises δήλωσε «Υποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τους μαθητές του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου του Ριζοκαρπάσου. Εκφράζουμε την εκτίμηση μας, αλλά και το θαυμασμό μας, γιατί με αγωνιστικότητα και αντοχή παραμένουν ριζωμένοι και αφοσιωμένοι στα ιδανικά και τις αξίες της γενέτειράς τους.». Σήμερα, οι νέοι Ελληνοκύπριοι του Γυμνασίου και Λυκείου του Ριζοκαρπάσου, βιώνουν καθημερινά ένα ιδιαίτερο καθεστώς διατηρώντας όμως αναλλοίωτο τον ελληνισμό τους. «Η νέα γενιά της Καρπασίας, αγωνίζεται με μεγάλη θέληση και μεγάλη πίστη και διατηρεί αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας ότι η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη για τον τόπο μας», υπογράμμισε και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων για την κυπριακή αγορά, κος Μάριος Σιεκκερής.

eep logo